Vekrakos
Spartorama | Η εορτή των Λακώνων Αγίων το προσεχές Σαββατοκύριακο στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου Σπάρτης

Η εορτή των Λακώνων Αγίων το προσεχές Σαββατοκύριακο στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου Σπάρτης

Spartorama 26/02/2018 Εκτύπωση Εκκλησία
Η εορτή των Λακώνων Αγίων το προσεχές Σαββατοκύριακο στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου Σπάρτης
Την Ιερή εικόνα των Λακώνων Αγίων φιλοξενεί το βόρειο κλίτος του Ιερού Ναού, το οποίο μάλιστα είναι αφιερωμένο στους 24 συγκεκριμένους Αγίους και Αγίες της Εκκλησίας μας
Οδός Εμπόρων

Την Β΄ Κυριακή των Νηστειών η Ενορία του Αγίου Νικολάου Σπάρτης θα εορτάσει και θα πανηγυρίσει τη μνήμη των Λακώνων Αγίων. 

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 στις 6.00 μ.μ. θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου και με τη συμμετοχή πλειάδας ιερέων απ΄ όλη την Μητροπολιτική μας περιφέρεια. Την Κυριακή το πρωί θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου, η αρτοκλασία και στη συνέχεια η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος. 

Τον κοινό εορτασμό των εν τη Λακωνία διαλαμψάντων Αγίων καθιέρωσε ο σεπτός Ποιμενάρχης μας την ημέρα των εγκαινίων του Ι.Ν Αγίου Νικολάου, που έγιναν την 19η Ιουνίου 1983, ορίζοντας εορτάσιμη ημέρα την Β΄ Κυριακή των Νηστειών.

Την Ιερή εικόνα των Λακώνων Αγίων φιλοξενεί το βόρειο κλίτος του Ιερού Ναού, το οποίο μάλιστα είναι αφιερωμένο στους 24 συγκεκριμένους Αγίους και Αγίες της Εκκλησίας μας.

immspartis.gr



  



Οδός Εμπόρων