Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/9154/

Spartorama - Print | Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία το Δ.Σ. του «Κάστρου» Γερακίου

Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία το Δ.Σ. του «Κάστρου» Γερακίου

Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία το Δ.Σ. του «Κάστρου» Γερακίου
Καταδικάζει την μεροληπτική διαιτησία του αγώνα «ΚΑΣΤΡΟ» Γερακίου – «ΑΠΟΛΛΩΝ» Ξηροκαμπίου το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, στο Γεράκι
Οδός Εμπόρων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ «ΚΑΣΤΡΟΥ» ΓΕΡΑΚΙΟΥ

Με την παρούσα ανακοίνωση το Δ.Σ. του «ΚΑΣΤΡΟΥ» Γερακίου, θέλει να καταδικάσει την μεροληπτική διαιτησία του αγώνα «ΚΑΣΤΡΟ» Γερακίου– «ΑΠΟΛΛΩΝ» Ξηροκαμπίου το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου  2018 στο Γεράκι.

Ο διαιτητής «φόρτωσε» από νωρίς τους ποδοσφαιριστές μας με κίτρινες κάρτες ( 10 κίτρινες κάρτες σε όλο το παιχνίδι και 1 κόκκινη) με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάνε στα μαρκαρίσματα αφού η αποβολή ήταν απειλή.

Γιατί στο παιχνίδι χρειάστηκε να φτάσουμε στο 98΄ όπου ο «ΑΠΟΛΛΩΝ» σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης??

Η αδικαιολόγητη αυτή καθυστέρηση και οι παρά πολλές  κάρτες επηρέασαν την τελική έκβαση του αγώνα.

Τέτοια φαινόμενα διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο, τον κάνουν να νιώθει αγανάκτηση, ειδικά σε μια περίοδο που ο  φίλαθλος κόσμος του Γερακίου έχει επιστρέψει στο γήπεδο με την ομάδα μας να αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία Λακωνίας.

Στο Γεράκι υπάρχει μεγάλη υποδομή  από μικρά  παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο, έρχονται στο γήπεδο κι ευχαριστιούνται να παίζουν μπάλα.

Έχουμε καταφέρει να παίζουν στην ομάδα μας 15χρονα, 16χρονα, 17χρονα, 20χρονα… και το όριο ηλικίας να είναι πολύ μικρό.

Ας τα κρατήσουμε λοιπόν στον αθλητισμό.

Θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα του «ΑΠΟΛΛΩΝ» Ξηροκαμπίου για το παιχνίδι τους και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν κυνηγώντας να πάρουν ότι μπορούσαν έως το τελευταίο λεπτό.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αναγκαστήκαμε να φτάσουμε στη σημερινή ανακοίνωση διαμαρτυρίας γιατί δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που η ομάδα μας αδικείτε κι έχει χάσει πολύτιμούς βαθμούς.

Εκ του Δ.Σ. του «Κάστρου» Γερακίου