Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/8104/

Spartorama - Print | Εργοτέλης - ΑΕ Σπάρτη, 0 - 0

Εργοτέλης - ΑΕ Σπάρτη, 0 - 0

Εργοτέλης - ΑΕ Σπάρτη, 0 - 0
Ο Εργοτέλης ήταν ο καλύτερος από την Σπάρτη, είχε δοκάρι με τον Μπουρσέλη αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και «κόλλησε» στο 0-0, παραμένοντας χωρίς νίκη στο Παγκρήτιο.
Οδός Εμπόρων

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά το διπλό στην Βέροια, ο Εργοτέλης μένοντας στο 0-0 με την Σπάρτη για την 13η αγωνιστική της stoiximan.gr Football League.

Έτσι παραμένει χωρίς νίκη στο… χορτάρι του Παγκρητίου στο φετινό πρωτάθλημα (έχει πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς με τον Αχαρναϊκό).

Αποδοκιμασίες για τον Γκώνια μετά το ματς και ένταση των φιλάθλων με τον Τουντζάρη.

Ο Εργοτέλης ήταν ο καλύτερος από την Σπάρτη αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ είχε δοκάρι με τον Μπουρσέλη στο 70?.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζαραβίνος (Αθηνών) με βοηθούς τους Δουλγεράκη και Κάλλη (Αν. Αττικής), Σωτηριάδης (Λασιθίου).

Ευχαριστημένος από την ισοπαλία (0-0) στο Παγκρήτιο ο προπονητής της Σπάρτης, Θωμάς Γράφας

Όπως δήλωσε μετά το 0-0 στο Παγκρήτιο: 

«Θέλαμε να διασφαλίσουμε το μηδέν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα που είχε την υπεροχή και την κυκλοφορία. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν πιστά στο πλάνο. Δεν κατάφερε να σκοράρει ο Εργοτέλης κάτι που δεν συνηθίζεται στα ματς του. Η βαθμολογική του θέση τον αδικεί».

Oι συνθέσεις: 

Εργοτέλης:  Λαδάς, Μπουρσέλης, Βογιατζής (70? Αγγελόπουλος), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Ν Ντιαγέ (85?  Ιατρούδης), Καιπερς, Σταματάκος (72? Ροβίθης), Μπούζας 

Σπάρτη:  Γιακουμής, Γραικός,Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τζιμόντζι (55? Κατσίκης, 71΄Γουόρντεν), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Ράνος, Μπαρέτα (86? Δοδοντσάκης), Ράντι