Vekrakos
Spartorama | Νέος Πρόεδρος στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΣΔΑ) Πελοποννήσου, ο Σταύρος Αργειτάκος

Νέος Πρόεδρος στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΣΔΑ) Πελοποννήσου, ο Σταύρος Αργειτάκος

Πηγή 30/12/2017 Εκτύπωση Ελλάδα
Νέος Πρόεδρος στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΣΔΑ) Πελοποννήσου, ο Σταύρος Αργειτάκος
Ο κ. Αργειτάκος πήρε τη θέση του παραιτηθέντος Προέδρου, Γιάννη Γρυπιώτη
Οδός Εμπόρων

Με την δεύτερη ψηφοφορία, όπου συγκέντρωσε την σχετική πλειοψηφία, στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου, κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου, στην Τρίπολη, εξελέγη ο πρώην Δήμαρχος Σπάρτης, Σταύρος Αργειτάκος. 

Ο κ. Αργειτάκος πήρε τη θέση του παραιτηθέντος Προέδρου, Γιάννη Γρυπιώτη. Στην πρώτη ψηφοφορία έλαβε 23 ψήφους και δεν κατάφερε να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία (επί των 53 συνολικά μελών του Φορέα), ενώ υπήρχαν και 10 λευκά ψηφοδέλτια. 

Στην δεύτερη ψηφοφορία ο ο κ.Αργειτάκος πήρε 22 ψήφους (ένα μέλος αποχώρησε), ενώ τα λευκά παρέμειναν δέκα. 

Ο κ. Αργειτάκος προτάθηκε για την θέση του Προέδρου από το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής -Δήμαρχο Πύλου- Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και στην πρώτη του τοποθέτηση πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση για τα θέματα ημερήσιας διάταξης, έκανε λόγο για συνεργασία, ενότητα, πλήρη ενημέρωση των μελών για όλα τα θέματα και σημείωσε πως μετά τις γιορτές θα πρέπει να δουν και τα οικονομικά ζητήματα που απασχολούν τον ΦοΔΣΑ, αφού υπάρχουν και δικαστήρια εν εξελίξει, λόγω προστίμων και διαφόρων επιβαρύνσεων που καλείται να πληρώσει ο Φορέας.





  



Οδός Εμπόρων