Vekrakos
Spartorama | Η Ενοριακή Χορωδία Τσεραμιού έψαλλε τα κάλαντα στο γηροκομείο Σπάρτης

Η Ενοριακή Χορωδία Τσεραμιού έψαλλε τα κάλαντα στο γηροκομείο Σπάρτης

Spartorama 21/12/2017 Εκτύπωση Εκκλησία
Η Ενοριακή Χορωδία Τσεραμιού έψαλλε τα κάλαντα στο γηροκομείο Σπάρτης
Ανταμοιβή τους, το ζεστό χαμόγελο και το θερμό χειροκρότημα των παππούδων και των γιαγιάδων, οι οποίοι γεμάτοι χαρά εύχονταν σε όλους χρόνια πολλά
Οδός Εμπόρων

Λίγες μέρες απέμειναν για τη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων και η Ενοριακή Χορωδία του Τσεραμιού με επικεφαλής τον εφημέριο της Ενορίας π. Παναγιώτη Λάτση και υπό τη διεύθυνση της μουσικού κ. Χρύσας Μάνδρου, επισκέφθηκαν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 το Γηροκομείο Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Στην αίθουσα συγκέντρωσης των γερόντων, όπου έγινε η υποδοχή από μέλη του διοικητικού συμβουλίου του γηροκομείου, η Ενοριακή Χορωδία του Τσεραμιού έψαλε κάλαντα των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, αποσπώντας έτσι το ζεστό χαμόγελο αλλά και το θερμό χειροκρότημα των παππούδων και των γιαγιάδων, οι οποίοι γεμάτοι χαρά εύχονταν σε όλους χρόνια πολλά.

Στη συνέχεια και αφού η Ενοριακή Χορωδία έψαλε τα κάλαντα στον επάνω όροφο για τους ανήμπορους γέροντες του ιδρύματος, όλα τα μέλη της χορωδίας κεράστηκαν το παραδοσιακό μελομακάρονο, ενώ δέχτηκαν ολόθερμες ευχαριστίες για την οικονομική ενίσχυση που προσέφερε το Φιλόπτωχο Ταμείο Τσεραμιού, καθώς και εγκάρδιες ευχές για καλά Χριστούγεννα και καλή και ευλογημένη χρονιά!











  



Οδός Εμπόρων