Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/76697-sparti---nea-poreia-gnorizate-kai-to-apokrupsatea-gia-auto-apochorisame-apo-to-dimotiko-sumboulio/

Spartorama - Print | Σπάρτη - Νέα Πορεία: «Γνωρίζατε και το αποκρύψατε…» Γι’ αυτό αποχωρήσαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο

Σπάρτη - Νέα Πορεία: «Γνωρίζατε και το αποκρύψατε…» Γι’ αυτό αποχωρήσαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο

Σπάρτη - Νέα Πορεία: «Γνωρίζατε και το αποκρύψατε…» Γι’ αυτό αποχωρήσαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο
Ως Αντιπολίτευση θα ασκήσουμε το θεσμικό μας ρόλο, ώστε να αναδείξουμε τόσο τις θετικές δράσεις και πρωτοβουλίες όσο και τις παθογένειες που προκύπτουν από την ανεπαρκή διοίκηση της Δημοτικής Αρχής
Οδός Εμπόρων

Η Δημοτική Παράταξη «Σπάρτη - Νέα Πορεία» αποχώρησε από τη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, χθες 28/8. 

Η αποχώρηση είναι ξεκάθαρη πολιτική πράξη καταγγελίας και διαμαρτυρίας απέναντι στην αδιάλλακτη, αναποτελεσματική και προβληματική διοίκηση και πολιτική της Δημοτικής Αρχής.

Συστηματικά ο κ. Βακαλόπουλος και οι συνεργάτες του, αποφεύγουν να απαντήσουν στα ερωτήματα της Αντιπολίτευσης. Αδιαφορούν για επισημάνσεις και προτάσεις μας. Τελικά καταλήγουν ακόμα και να αποκρύπτουν τόσο από το Σώμα και από την Αντιπολίτευση όσο και από τους πολίτες, σημαντικές εξελίξεις, όπως είναι η διακοπή εργασιών σε καίρια έργα της πόλης (Open Mall – Παλαιολόγου).

Αποχωρήσαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα της πόλης μας, που δεν έχει πια περιθώριο για χαμένο χρόνο, πόρους και ευκαιρίες.

Η Δημοτική Αρχή του κ Βακαλόπουλου απέκρυψε από το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες, ότι στο έργο Open Mall έχει γίνει πρόσφατα διακοπή εργασιών, την ίδια στιγμή που οι επιχειρηματίες και οι ιδιοκτήτες ακινήτων της περιοχής πλήττονται οικονομικά.. Απέκρυψε ότι στο έργο της Παλαιολόγου έχει γίνει διακοπή εργασιών από 2/7, λόγω καθυστέρησης πληρωμής του εργολάβου, την ίδια στιγμή που η λειτουργία της πόλης έχει σημαντικά επιβαρυνθεί  εξαιτίας του εργοταξίου.

Μακριά από εμάς οι συμπεριφορές που οδηγούν σε «κουκούλωμα» και σε απόκρυψη πληροφοριών από τους συνδημότες μας. 

Ως  Αντιπολίτευση θα ασκήσουμε το θεσμικό μας ρόλο, ώστε να αναδείξουμε τόσο τις θετικές δράσεις και πρωτοβουλίες όσο και τις παθογένειες που προκύπτουν από την ανεπαρκή διοίκηση της Δημοτικής Αρχής. Και θα το πράξουμε ανεξάρτητα από το εάν ο κύριος Δήμαρχος κατανοεί ή όχι ότι η χθεσινή μας αποχώρηση ήταν ουσιαστική και όχι -όπως σχολίασε έντονα- ένα show.

Αυτό είναι ίσως και το μεγαλύτερο πρόβλημα στο Δήμο Σπάρτης…….