Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/76672-megali-epituchia-simeiose-i-sunaulia-tis-pegku-zina--sto-sainopouleio-amfitheatro/

Spartorama - Print | Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία της Πέγκυ Ζήνα, στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία της Πέγκυ Ζήνα, στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία της Πέγκυ Ζήνα, στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο
Ο σκοπός της συναυλίας ήταν φιλανθρωπικός και τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του σωματείου ΑμΕΑ Νομού Λακωνίας
Οδός Εμπόρων

Ως Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του Σωματείου Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους συνδιοργανωτές, τους συνεργάτες μας και όλες και όλους του παρισταμένους στη συναυλία της Πέγκυ Ζήνα, που διοργανώσαμε το βράδυ της Τετάρτης 21 Αυγούστου στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο.

Στο πανέμορφο, ειδυλλιακό αμφιθέατρο του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος, πλήθος θεατών από όλη τη Λακωνία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την αγαπημένη τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα, στη μεγαλύτερη συναυλία του φετινού καλοκαιριού. Η παρουσία όλων ήταν συγκινητική, καθώς ο σκοπός της συναυλίας ήταν φιλανθρωπικός και τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του σωματείου μας.

Η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα του λαϊκού μας τραγουδιού ερμήνευσε υπό τη λάμψη της αυγουστιάτικης πανσελήνου και με θέα το φωταγωγημένο Κάστρο του Μυστρά, τραγούδια της από την 25χρονη πορεία της και αποθεώθηκε στο αφιέρωμά της στον Δημήτρη Μητροπάνο. Tην όμορφη βραδιά άνοιξε ο Χάρης Γεωργίου με γνωστές επιτυχίες.

«Έχω την χαρά και την τιμή να σας καλωσορίζω εδώ όπου χτυπά η καρδιά του πολιτισμού και του αθλητισμού της Λακωνίας, της οικολογικής ευαισθητοποίησης και της αλληλοβοήθειας, με το πρωτοπόρο και μεγαλόπνοο όραμα των αειμνήστων: Γεωργίου Σαϊνόπουλου και της συζύγου του Χρυσαυγής. Ένα όραμα που παραμένει ζωντανό εδώ και δεκαετίες. Και θα παραμείνει ζωντανό!», ανέφερε απευθυνόμενος το κοινό ο πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας Σταύρος Λαμπρινάκος.

Αποφασίσαμε να διοργανώσουμε την συναυλία στα πλαίσια της εξωστρέφειας του Σωματείου μας και της παρουσίας μας στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου μας.

Ευχαριστίες απευθύνουμε: Στο Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα στα Μ.Μ.Ε για τη προβολή της εκδήλωσης  και μας στηρίζουν πάντα προβάλλοντας αφιλοκερδώς τις εκδηλώσεις μας  και στην εταιρία IN PRODUCTIONS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - Νίκη Φουσκετάκη για την οργάνωση της συναυλίας.

Σας ευχαριστούμε για την τεράστια αγκαλιά που μας δώσατε, σας θέλουμε συνεχώς δίπλα μας!

 

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Σταύρος Λαμπρινάκος