Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/76621-anakoinosi---diamarturia-apo-to-somateio-ypallilon-dimou-spartis/

Spartorama - Print | «Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία» από το Σωματείο Υπαλλήλων Δήμου Σπάρτης

«Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία» από το Σωματείο Υπαλλήλων Δήμου Σπάρτης

«Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία» από το Σωματείο Υπαλλήλων Δήμου Σπάρτης
Η ένστασή μας, αφορά στην προσωποποίηση συναδέλφων, με αποτέλεσμα να πληγεί η επαγγελματική και οικογενειακή αξιοπρέπεια συναδέλφων μας
Οδός Εμπόρων

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα αλλά και δημοσιεύματα στα ΜΜΕ, σχετικά με την εξέλιξη της κοπής και εκρίζωσης των ευκαλύπτων στην ευρύτερη περιοχή του Πάρκου Γουδέ Σπάρτης, το Σωματείο μας, αποφάσισε να εκδώσει το παρόν Δελτίο Τύπου, προκειμένου να εκφράσει την άποψη - ένστασή του, επι του θέματος.

Δεν θα αναφερθούμε επι της διαδικασίας εκτέλεσης της εν λόγω υπηρεσίας, διότι δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι.

Θα εστιάσουμε όμως στην εσφαλμένη οπτική, κατά τη γνωμη μας, των καταγγελόντων, ως προς την έκθεση συναδέλφων μας ονομαστικά στα ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα αλλά και την αντίστοιχη συζήτηση στο ΔΣ του Δήμου Σπάρτης, εξετέθησαν ονομαστικώς συνάδελφοι, γεγονός που μας βρίσκει κάθετα αντίθετους!

Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ως υπάλληλοι δεν λειτουργούμε αυτοβούλως, ούτε δρούμε ανεξέλεγκτα, λαμβάνοντας πρωτοβουλίες χωρίς την αντίστοιχη εντολή της Διοίκησης.

Η ένστασή μας, εν προκειμένω, αφορά στην προσωποποίηση συναδέλφων, με αποτέλεσμα να πληγεί η επαγγελματική και οικογενειακή αξιοπρέπεια  συναδέλφων μας.

Οι υπάλληλοι δεν είμαστε και δεν θα επιτρέψουμε να γίνουμε οι "αποδιοπομπαίοι τράγοι", για την επίλυση των όποιων ζητημάτων προκύπτουν απο τις αποφάσεις της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής!!

Σε κάθε περίπτωση είναι καθήκον μας η προστασία και διασφάλιση των δικαιωμάτων όλων των συναδέλφων μας.

Παρακαλούμε θερμά για την ιδιαιτέρως αυξημένη προσοχή ΟΛΩΝ, σε αντίστοιχα θέματα, προς αποφυγήν μελλοντικών προβλημάτων, που μοναδικό αποτέλεσμα θα έχουν την προβληματική συνεργασία αιρετών και προσωπικού με τελικό αποδέκτη, δυστυχώς, τους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας.

 

 

Μετά τιμής,

Σωματείο Υπαλλήλων Δήμου Σπάρτης 

Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Κωτσονούρης – Κοκκίνης

Ο Γενικός Γραμματέας
Ευστράτιος Γεωργανές