Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/76592-podilatoporeia-kai-tachudaktulourgos-tetarti-17-iouliou-stin-magoula/

Spartorama - Print | Ποδηλατοπορεία και Ταχυδακτυλουργός την Τετάρτη 17 Ιουλίου στην Μαγούλα

Ποδηλατοπορεία και Ταχυδακτυλουργός την Τετάρτη 17 Ιουλίου στην Μαγούλα

Ποδηλατοπορεία και Ταχυδακτυλουργός την Τετάρτη 17 Ιουλίου στην Μαγούλα
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του 10ου Φεστιβάλ Πολιτιστικών και Κοινωνικών εκδηλώσεων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Σπάρτης.
Οδός Εμπόρων

Το Πολιτιστικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κοινωνία Μαγούλας - Άγιος Νίκανδρος» διοργανώνει ποδηλατοπορεία και παιδική βραδιά με ταχυδακτυλουργό  στο πανέμορφο προαύλιο του Βυζαντινού παρεκκλησίου της Παναγίας στην Μαγούλα.

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου και ώρα 19:00 από τον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Μαγούλα θα ξεκινήσει μια όμορφη και χαλαρή ποδηλατοπορεία σε  μια κυκλική διαδρομή που θα περάσει από χαρακτηριστικά σημεία ενδιαφέροντος του χωριού και θα καταλήξει στο  προαύλιο του Βυζαντινού παρεκκλησίου της Παναγίας όπου οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν γλυκίσματα και παγωμένους χυμούς προσφορά του Σωματείου. Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ομάδα «Φίλοι του ποδηλάτου Σπάρτης».

Μετά το τέλος της ποδηλατοπορείας στις 20:30 θα ξεκινήσει μία παράσταση με τον γνωστό παρουσιαστή - εμψυχωτή και τραγουδιστή από το συγκρότημα των One, Αργύρη Ναστόπουλο που θα διασκεδάσει  μικρούς και μεγάλους με παιχνίδια που όλοι γνωρίζουν!

Στην συνέχεια την σκυτάλη θα πάρει ο μάγος Kelmis όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Εμφανίσεις, εξαφανίσεις, απίστευτες προβλέψεις, ατελείωτες στιγμές γέλιου και έκπληξης σε μία και μόνο παράσταση που δε πρέπει να χάσετε! Ο Kelmis με όχημα τη κωμωδία ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο μαγικό! Τα παιδιά συμμετέχουν στα μαγικά ως βοηθοί σε μια βραδιά γεμάτη γέλιο και διασκέδαση για όλη την οικογένεια!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του 10ου Φεστιβάλ Πολιτιστικών και Κοινωνικών εκδηλώσεων  σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Σπάρτης.

 

Είσοδος  ΔΩΡΕΑΝ

 

Για περισσότερες πληροφορίες  επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του Σωματείου στο Facebook :

https://www.facebook.com/profile.php?id=100083278660582