Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/76581-sunantisi-me-aroma-agapis-kai-anthropias-gia-ton-dimarcho-spartis/

Spartorama - Print | Συνάντηση με άρωμα αγάπης και ανθρωπιάς για τον Δήμαρχο Σπάρτης

Συνάντηση με άρωμα αγάπης και ανθρωπιάς για τον Δήμαρχο Σπάρτης

Συνάντηση με άρωμα αγάπης και ανθρωπιάς για τον Δήμαρχο Σπάρτης
Ο Δήμαρχος Σπάρτης εξήρε την πράξη της κ. Κωνστανταρογιάννη, τονίζοντας ότι πρόκειται για πράξη αγάπης και ανθρωπιάς που αναδεικνύει την αφοσίωση του ιατρικού προσωπικού προς τους ασθενείς και ιδιαίτερα προς τους πιο ευάλωτους
Οδός Εμπόρων

Μια συνάντηση υψηλού συμβολισμού είχε την Τετάρτη 10 Ιουλίου ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε στο γραφείο του τις κ.κ. Ευτέρπη Κωνστανταρογιάννη και Σταματία Παπαναστασίου.

Ειδικότερα, ο  κ. Βακαλόπουλος είχε συνάντηση με την Σπαρτιάτισσα ακτινολόγο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα», κ. Ευτέρπη Κωνστανταρογιάννη, η οποία σκόρπισε πανελλήνια συγκίνηση με την απόφασή της να εισέλθει σε αξονικό τομογράφο μαζί με ένα εγκαταλελειμμένο βρέφος, καθώς και με την έμπειρη αυτοδιοικητικό, κ. Σταματία Παπαναστασίου, η οποία έχει υπηρετήσει τόσο την Αυτοδιοίκηση σε πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο επίπεδο, όσο και την κεντρική πολιτική σκηνή.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης εξήρε την πράξη της κ. Κωνστανταρογιάννη, τονίζοντας ότι πρόκειται για πράξη αγάπης και ανθρωπιάς που αναδεικνύει  την αφοσίωση του ιατρικού προσωπικού προς τους ασθενείς και ιδιαίτερα προς τους πιο ευάλωτους. Μάλιστα, εξέφρασε την πρόθεσή του να εισηγηθεί προς το Δημοτικό Συμβούλιο την έμπρακτη αναγνώριση της κίνησης αγάπης της Σπαρτιάτισσας ιατρού, η οποία αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για τον ιατρικό κλάδο.