Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/75934-prosklisi-kai-programma-ton-thriskeutikon-ekdiloseon-tis-eortis-tis-ypapantis-tou-kuriou--poliouchou-tou-gutheiou/

Spartorama - Print | Πρόσκληση και Πρόγραμμα των Θρησκευτικών Εκδηλώσεων της Εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, Πολιούχου του Γυθείου

Πρόσκληση και Πρόγραμμα των Θρησκευτικών Εκδηλώσεων της Εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, Πολιούχου του Γυθείου

Πρόσκληση και Πρόγραμμα των Θρησκευτικών Εκδηλώσεων της Εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, Πολιούχου του Γυθείου
Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις θα τελεστούν την Πέμπτη 1 και την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024
Οδός Εμπόρων

Θρησκευτικές Εκδηλώσεις στον Ι.Ν. Υπαπαντής του Κυρίου στο Επισκοπείο Γυθείου.

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024, 18:00’ - Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος Σεβ. Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου και συγχοροστατούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου και Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’.

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024, 07:00’ π.μ. – Όρθρος και Πανηγυρική Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου και συλλειτουργούντων του Σεβ. Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου και Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’.

Πέρας προσελεύσεως επισήμων 9:30’ π.μ.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Υπαπαντής του Κυρίου, έως την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου θα ψαλεί δέηση και στη συνέχεια η λιτανευτική πομπή θα καταλήξει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γυθείου.