Vekrakos
Spartorama | Παράταση της έκθεσης φωτογραφίας «Σπάρταθλον» στην Κουμαντάρειο Πινακοθήκη Σπάρτης

Παράταση της έκθεσης φωτογραφίας «Σπάρταθλον» στην Κουμαντάρειο Πινακοθήκη Σπάρτης

Spartorama 20/10/2017 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις
Παράταση της έκθεσης φωτογραφίας «Σπάρταθλον» στην Κουμαντάρειο Πινακοθήκη Σπάρτης
Θα διαρκέσει τελικά μέχρι και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017
Οδός Εμπόρων

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης σε συνδιοργάνωση με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και την Κουμαντάρειο Πινακοθήκη Σπάρτης πραγματοποιεί αυτή την περίοδο έκθεσης φωτογραφίας με θέμα "Σπάρταθλον" στην Κουμαντάρειο Πινακοθήκη Σπάρτης. Η έκθεση λειτουργεί με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα εκτός Τρίτης και από ώρες 9:00 π.μ. έως και 3:00 μ.μ. 

Λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας της έκθεσης από σχολεία, αποφασίστηκε από την Κουμαντάρειο Πινακοθήκη Σπάρτης η παράταση λειτουργίας της έκθεσης, η οποία θα διαρκέσει τελικά μέχρι και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου. Όσοι φορείς ενδιαφέρονται για ομαδική επίσκεψη, παρακαλούνται όπως καλέσουν στην Κουμαντάρειο Πινακοθήκη Σπάρτης στο τηλ. 27310 81822 για διαθέσιμες ημέρες και ώρες. 

Συνολικά 60 φωτογραφίες έχουν επιλεγεί από ένα αρχείο άνω των 50.000 φωτογραφιών της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης από το έτος 2007 έως και το 2016. Κάθε φωτογραφία περιγράφει μία ξεχωριστή ιστορία, έναν σημαντικό αθλητή ή ένα στιγμιαίο συναίσθημα ενός εκ των μεγαλύτερων υπερμαραθωνίων αγώνων του κόσμου. H έκθεση είναι διαμορφωμένη με τρόπο ώστε να έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, καθιστώντας την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για επίσκεψη σχολείων και παιδιών. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί το μεγάλο ενδιαφέρον που είχε η έκθεση για τους φετινούς Σπαρταθλητές, οι οποίοι την επισκέφτηκαν κατά τη διάρκεια των ημερών του αγώνα Σπάρταθλον 2017 και έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις.





  



Οδός Εμπόρων