Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/64019-sumbasi-ergou-630a000-euro-ypegrapsan-o-ka-pa-doukas-kai-o-perifereiarchis-peloponnisou-pa-nikas/

Spartorama - Print | Σύμβαση Έργου 630.000 ευρώ Υπέγραψαν ο κ. Π. Δούκας και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Σύμβαση Έργου 630.000 ευρώ Υπέγραψαν ο κ. Π. Δούκας και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

Σύμβαση Έργου 630.000 ευρώ Υπέγραψαν ο κ. Π. Δούκας και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας
Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 στην Π.Ε. Λακωνίας
Οδός Εμπόρων

Έργο συνολικού προϋπολογισμού 630.000 ευρώ για την συντήρηση του οδικού δικτύου του Δήμου Σπάρτης υπέγραψαν την Τετάρτη 17 Μαΐου, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Λακωνίας κ.κ. Θεόδωρου Βερούτη και Νίκωνα Τζινιέρη και της Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κ. Γεωργίας Ζαχαράκη Αναστασοπούλου. 

Επιπλέον, όπως ενημέρωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Πέμπτης 18 Μάιου, θα ψηφιστεί το έργο κατασκευής νέου ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, συνολικού προϋπολογισμού 420.000 ευρώ, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παραδοθεί στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σπάρτης, αθλητικό υλικό για τις ανάγκες του Δημοτικού Σταδίου.

Ακόμα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανακοίνωσε την οικονομική στήριξη της Περιφέρειας για τη διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης του Μυστρά στα τέλη Αυγούστου. 

Ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Γ. Δούκας, αφού ευχαρίστησε τον κ. Περιφερειάρχη για την στήριξη και την συνεργασία, ανέφερε πως ο Δήμος Σπάρτης θα βασιστεί περαιτέρω στη βοήθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όχι μόνο την οικονομική αλλά και την τεχνική.