Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/63007-dilosi-ypopsifiotitas-dimarchou-eurota-ilia-panagiotakakou/

Spartorama - Print | Δήλωση Υποψηφιότητας Δημάρχου Ευρώτα Ηλία Παναγιωτακάκου

Δήλωση Υποψηφιότητας Δημάρχου Ευρώτα Ηλία Παναγιωτακάκου

Δήλωση Υποψηφιότητας Δημάρχου Ευρώτα Ηλία Παναγιωτακάκου
«Σας καλώ όλους χωρίς κομματικό πρόσημο σε δημιουργική συμμετοχή για την δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Ευρώτα»
Οδός Εμπόρων

Με αίσθημα ευθύνης αλλά και χρέους απέναντι στο τόπο, σας ενημερώνω ότι θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου ως υποψήφιος Δήμαρχος Ευρώτα.

Την απόφαση αυτή την πήρα μετά από ώριμη σκέψη και ουσιαστικό διάλογο που προηγήθηκε με συμπολίτες μας, της παραγωγής, της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού της αυτοδιοίκησης καθώς της νέας γενιάς και των γυναικών.

Είναι κοινή η διαπίστωση ότι η παρούσα δημοτική αρχή δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της περιόδου που διανύουμε και τα χρηματοδοτικά προγράμματα που η ίδια δεσμεύτηκε στους συμπολίτες μας για την ανάπτυξη του Δήμου Ευρώτα όπως ουσιαστικά έργα υποδομής (αντιπλημμυρικά έργα, αρδευτικά δίκτυα κ.ά) με αποτέλεσμα τις σοβαρές υστερήσεις για την δυναμική ανάπτυξη που έχει ανάγκη η περιοχή μας.

Η ενασχόληση μου με την διοίκηση, τους κοινωνικούς και πολιτικούς θεσμούς, την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια Αυτοδιοίκηση  μου έδωσαν την ευκαιρία να αποκτήσω την εμπειρία και την γνώση, ώστε με επάρκεια και πίστη να διεκδικήσω το αξίωμα του δημάρχου Ευρώτα.

Απέναντι στην παρεοκρατία, στις παλαιοκομματικές ρουσφετολογικές μεθόδους και του πελατειακού συστήματος εξουσίας επιλέγω και αγωνίζομαι για την δημοκρατία της συμμετοχής των Πολιτών στην ανάπτυξη του τόπου μας, την διαφάνεια σε όλους τους τομείς, την κοινωνική λογοδοσία και το σύστημα δύο θητειών για τους αιρετούς στους αυτοδιοικητικούς θεσμούς.

Ξεκινάμε μαζί με τους συνεργάτες μου το δημιουργικό και δημοκρατικό διάλογο για την:

  • Συγκρότηση προγράμματος κοστολογημένου και ιεραρχημένων προτεραιοτήτων με βάση τις ανάγκες που θα θέσει η ίδια η κοινωνία των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων και την λειτουργία κοινωνικών θεσμών προστασίας του πολίτη.
  • Συγκρότηση ψηφοδελτίου ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥ εθελοντικής συστράτευσης πολιτών για την αναγέννηση και την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των χωριών του Δήμου Ευρώτα.

Σας καλώ όλους χωρίς κομματικό πρόσημο σε δημιουργική συμμετοχή για την δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Ευρώτα.


Με εκτίμηση

Ηλίας Παναγιωτακάκος

Υποψήφιος Δήμαρχος Ευρώτα

15/5/2023