Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/61778-enimerosi-tis-paea-lakonias-gia-tin-adeiodotisi-neon-gumnastirion-kai-scholon-ekmathisis-athlimaton/

Spartorama - Print | Ενημέρωση της Π.Ε. Λακωνίας για την Αδειοδότηση Νέων Γυμναστηρίων και Σχολών Εκμάθησης Αθλημάτων

Ενημέρωση της Π.Ε. Λακωνίας για την Αδειοδότηση Νέων Γυμναστηρίων και Σχολών Εκμάθησης Αθλημάτων

Ενημέρωση της Π.Ε. Λακωνίας για την Αδειοδότηση Νέων Γυμναστηρίων και Σχολών Εκμάθησης Αθλημάτων
Ορίζεται η υποχρέωση αδειοδότησης όσο και οι ποινές που προβλέπονται ελλείψει αυτής
Οδός Εμπόρων

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου/Π.Ε. Λακωνίας, το Τμήμα Δια Βίου Μάθησης, Παιδείας και Υποστήριξης της Εκπαίδευσης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Π.Ε. Λακωνίας, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης (e-mail): p.stavrakos@lakonia.gr ή των τηλεφωνικών αριθμών: 2731 363 193 - 194, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τα εκ του νόμου προβλεπόμενα για τη λειτουργία νέων γυμναστηρίων και αθλητικών σχολών εκμάθησης αθλημάτων.

Επισημαίνεται ότι στο διέπον Π.Δ. 219/2006 και στην αριθ. ΔΙΑΔΠ/Φ.Α.2/33565 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Υγείας και Οικονομικών (ΦΕΚ 3169Β΄/12-12-2013) ορίζονται, τόσο η υποχρέωση αδειοδότησης, όσο και οι ποινές που επιβάλλονται εφόσον αυτή δεν διαπιστωθεί σε ενδεχόμενο έλεγχο λειτουργούντων γυμναστηρίων και σχολών.

                                                                                                               

Εκ της Δ/νσεως Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού

της Περιφέρειας Πελοποννήσου