Vekrakos
Spartorama | Ο Παρασκευάς (Πάρης) Αδάμης ο νέος ηγέτης της Δημοτικής παράταξης Δήμου Ανατολικής Μάνης «ΜΑΖΙ για τον Τόπο μας»

Ο Παρασκευάς (Πάρης) Αδάμης ο νέος ηγέτης της Δημοτικής παράταξης Δήμου Ανατολικής Μάνης «ΜΑΖΙ για τον Τόπο μας»

Spartorama 31/01/2023 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Πολιτική
Ο Παρασκευάς (Πάρης) Αδάμης ο νέος ηγέτης της Δημοτικής παράταξης Δήμου Ανατολικής Μάνης «ΜΑΖΙ για τον Τόπο μας»
Έχει τιμηθεί ως ο καλύτερος εισαγγελέας στον κόσμο για τη δράση του στο ΣΔΟΕ όπου μεταξύ άλλων σχημάτισε δικογραφία κατά τέως Υπουργού, ο οποίος και καταδικάστηκε αμετάκλητα

Δημοτική παράταξη Δήμου Ανατολικής Μάνης

«ΜΑΖΙ για τον Τόπο μας»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχουμε την τιμή να ανακοινώσουμε ότι ο Διδάκτωρ της Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κος Παρασκευάς (Πάρης) Αδάμης, συνταξιούχος ανώτερος Εισαγγελέας, είναι ο διάδοχος του αείμνηστου επικεφαλής μας Κυρ. Μιχαλολιάκου στην δημοτική παράταξη «Μαζί για τον Τόπο μας», Εκείνος που θα οδηγήσει τον συνδυασμό μας στην εκλογική αναμέτρηση του προσεχούς Οκτωβρίου, στον Δήμο Ανατολικής Μάνης, με σκοπό να γυρίσει ο Τόπος μας σελίδα.

 

Λίγα βιογραφικά στοιχεία για τον κο Παρ.Αδάμη:

Ο νέος υποψήφιος δήμαρχος Ανατολικής Μάνης έχει τιμηθεί ως ο καλύτερος εισαγγελέας στον κόσμο για τη δράση του στο ΣΔΟΕ όπου μεταξύ άλλων σχημάτισε δικογραφία κατά τέως Υπουργού, ο οποίος και καταδικάστηκε αμετάκλητα.

Ο ίδιος ήταν καταπέλτης στη πολύμηνη δίκη του χρηματιστηρίου.

Υπηρέτησε αρκετά χρόνια στον τόπο μας, όπου εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση και βοήθησε εκατοντάδες συνδημότες μας ως εισαγγελέας ακροάσεων.

Επελέγη από τον Άρειο Πάγο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Χάγη, όπου συντόνισε πολλές επιτυχείς επιχειρήσεις σύλληψης πολυεθνικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών και παράνομης μετακίνησης μεταναστών, ενώ έφερε στοιχεία που οδήγησαν και έτερο πρώην Υπουργό σε κράτηση.

Τυγχάνει της γενικότερης αποδοχής, έχοντας εκλεγεί ως Γενικός γραμματέας και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων, ενώ είναι Γερουσιαστής στη Διεθνή Ένωση Εισαγγελέων.

Με τις ιδιότητες αυτές διοργάνωσε τρία συνέδρια, στο Γύθειο, το Οίτυλο και την Αρεόπολη.

Παραιτήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και εντάχθηκε στο δημοτικό συνδυασμό μας.

Ο κος Αδάμης είναι νυμφευμένος με την Μανιάτισσα κα Μαρία Αλευρά, εκπαιδευτικό, που έχει υπηρετήσει στο Γύθειο, την Αρεόπολη, τις Αιγιές και τον Πύργο Διρού, θυγατέρα του αειμνήστου αστυνομικού Παύλου Αλευρά από το Οίτυλο. Ο κος Αδάμης και η κα Αλευρά έχουν αποκτήσει τέσσερα αξιαγάπητα τέκνα, τα οποία φοίτησαν στα σχολεία του τόπου μας.

Τόσο ο ίδιος όσο και η πολύτεκνη οικογένειά του έχουν βάση το Γύθειο από το έτος 2000, όπου διατηρεί και τη μοναδική κατοικία του.


Γύθειο 30-1-2023


Οδός Εμπόρων