Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/59807-dimosiopoiisi-stoicheion-tautotitas-tou-62chronou-daskalou-katigoroumenou-gia-pornografia-anilikon/

Spartorama - Print | Δημοσιοποίηση Στοιχείων Ταυτότητας του 62χρονου Δασκάλου Κατηγορούμενου για Πορνογραφία Ανηλίκων

Δημοσιοποίηση Στοιχείων Ταυτότητας του 62χρονου Δασκάλου Κατηγορούμενου για Πορνογραφία Ανηλίκων

Δημοσιοποίηση Στοιχείων Ταυτότητας του 62χρονου Δασκάλου Κατηγορούμενου για Πορνογραφία Ανηλίκων
Αποσκοπεί στη διευκόλυνση διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις
Οδός Εμπόρων

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 62χρονου ημεδαπού για τα αδικήματα: α) γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους συμπληρώνοντας τα δώδεκα έτη, κατ’ εξακολούθηση, β) κατάχρηση ανηλίκων συμπληρωσάντων τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση και γ) πορνογραφία ανηλίκων. (Σχετικό το από 9.9.2022 Δελτίο Τύπου)

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΣΕΡΕΜΕΤΑΚΗ Θεόδωρο του Γεωργίου και της Άννας, γεν. 8.5.1960.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, τη διευκόλυνση διερεύνησης της επίδοσης – συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις, σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και 27210-44602 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έως την 12:00 ώρα της 14.3.2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.