Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/59729-to-dioikitiko-sumboulio-enekrine-tis-oikonomikes-katastaseis-kai-ton-isologismo-chriseos-2020/

Spartorama - Print | Το Διοικητικό Συμβούλιο Ενέκρινε τις Οικονομικές Καταστάσεις και τον Ισολογισμό Χρήσεως 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο Ενέκρινε τις Οικονομικές Καταστάσεις και τον Ισολογισμό Χρήσεως 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο Ενέκρινε τις Οικονομικές Καταστάσεις και τον Ισολογισμό Χρήσεως 2020
Σύντομα θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση των δημοτών για όλα τα έργα
Οδός Εμπόρων

Εγκρίθηκαν χθες, από το Δημοτικό Συμβούλιο, οι ελεγμένες και πιστοποιημένες από ορκωτό ελεγκτή οικονομικές καταστάσεις και ο ισολογισμός χρήσεως 2020. 

Ο Δήμος κατά την ελεγχόμενη χρήση, με στοχευμένη μείωση των λειτουργικών του εξόδων εμφάνισε θετικά αποτελέσματα (πλεονάσματα), παρά την μείωση των ιδίων εσόδων λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

Οι απαιτήσεις του Δήμου, ύψους από διάφορες κατηγορίες οφειλετών (πάνω από 2 εκατ. ευρώ), διεκδικούνται μέσα σε ένα εξωφρενικά δύσκολο οικονομικό περιβάλλον για όλους.

Πολύ σύντομα θα υπάρξει νέα αναλυτική ενημέρωση των Δημοτών μας για όλα τα Δημοτικά Έργα, τα έργα για την καθημερινότητα, τις πάγιες προκαταβολές προς τις Κοινότητες, τις πρωτοβουλίες μας για τη πολιτιστική ανάπτυξη, τις πρωτοβουλίες μας για τη αθλητική ανάπτυξη, τις πρωτοβουλίες μας για την αγροτική ανάπτυξη, την πορεία της ΔΕΥΑΣ και τις πρωτοβουλίες του Δικτύου Συνεργασίας των Δήμων Σπάρτης και Ευρώτα.