Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/59510-chorigisi-enischusis-se-epicheiriseis-epexergasias-elaiokarpou-kai-tupopoiisis-elaioladou/

Spartorama - Print | Χορήγηση Ενίσχυσης σε Επιχειρήσεις Επεξεργασίας Ελαιόκαρπου και Τυποποίησης Ελαιόλαδου

Χορήγηση Ενίσχυσης σε Επιχειρήσεις Επεξεργασίας Ελαιόκαρπου και Τυποποίησης Ελαιόλαδου

Χορήγηση Ενίσχυσης σε Επιχειρήσεις Επεξεργασίας Ελαιόκαρπου και Τυποποίησης Ελαιόλαδου
Υποβολή των αιτήσεων έως και την 10η Αυγούστου 2022
Οδός Εμπόρων

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, τη Δ/νση Ανάπτυξης και τον Περιφερειακό Συντονιστή Κρατικής Αρωγής της Π.Ε. Λακωνίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:  

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 3986/Β/27-7-2022 η αριθμ. 107602 ΕΞ 2022 Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων, η οποία αφορά στη Χορήγηση ενίσχυσης με τη μορφή επιχορήγησης σε επιχειρήσεις με ενεργό ΚΑΔ 10.41.23.02 «Υπηρεσίες έκθλιψης ελαιόκαρπου και άλλων ελαιούχων σπόρων» ή 10.41.99.02 «Υπηρεσίες επεξεργασίας και τυποποίησης ελαιολάδου» οι οποίες έχουν υποστεί μεγάλες οικονομικές απώλειες λόγω της εμφάνισης και διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού COVID-19 και επιτάθηκαν από τις πυρκαγιές της 2ας έως και 5ης Αυγούστου 2021 σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Λακωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη χορήγηση της ενίσχυσης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «myBusinessSupport» της ΑΑΔΕ https://www.aade.gr/mybusinesssupport έως και την 10η Αυγούστου 2022. 

 

                                                              

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΤΖΙΝΙΕΡΗΣ ΝΙΚΩΝ