Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/59446-neo-xekinima-gia-ton-aaoa-sparti/

Spartorama - Print | Νέο ξεκίνημα για τον «Α.Ο. ΣΠΑΡΤΗ»

Νέο ξεκίνημα για τον «Α.Ο. ΣΠΑΡΤΗ»

Νέο ξεκίνημα για τον «Α.Ο. ΣΠΑΡΤΗ»
Κοντογιάννος - Γούσγουλας στην διοίκηση
Οδός Εμπόρων

Το προφίλ του νέου προέδρου του Α.Ο ΣΠΑΡΤΗ Ο κ. Ιωάννης Κοντογιάννος γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Ήρθε στην Ελλάδα σε εφηβική ηλικία όπου τελείωσε τις σπουδές του. Στη συνέχεια ασχολήθηκε ενεργά με την οικογενειακή του επιχείρηση στη Μαγούλα Λακωνίας ένα πρατήριο υγρών καυσίμων. Η επιμονή του στη δουλειά αλλά και οι έξυπνες κινησεις που έκανε στο διάβα των ετών τον γιγάντωσε στο νομό Λακωνίας και όχι μόνο.

Πλέον με την οικογένεια του έχει τέσσερα υπερσύγχρονα πρατήρια καυσίμων, δικά του βυτιοφόρα οχήματα, ενα κατάστημα εστίασης στη κεντρική πλατεία Σπάρτης τη γνωστή αλυσίδα Crepaland, άλλο ένα κατάστημα εστίασης το Butler το οποίο ομολογουμένως είναι ένα από τα πιο όμορφα μαγαζιά της Σπάρτης, το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης AKANTHUS στη κεντρική πλατεία, ένα κατάστημα Play Opap επί της οδού Κ.Παλαιολόγου, μια επιτυχημένη επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και στα σκαριά ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο νομό μας. Ένα υπερσύγχρονο πολυχώρο άθλησης και ψυχαγωγίας. Η τελευταία του επιχειρηματική κίνηση είναι και αυτή που τον ώθησε να ασχοληθεί με την ομάδα μας. Τον Α.Ο ΣΠΑΡΤΗ

Πρόεδρε σε ευχαριστούμε και είναι τιμή μας που σε έχουμε κοντά μας.

Το μέλλον μας διαγράφεται λαμπρό έχοντας εσένα ηγέτη μας. Σου ευχόμαστε πάντα υγεία και επιτυχίες στη ζωή σου. 

Υ.Γ.: Ας γίνει το όνομα σου πόλος έλξης της ομάδας μας και για άλλους επιφανείς επιχειρηματίες όπως ο κ. Γούσγουλας και ο κ. Λέκκας και κάθε Κυριακή το γήπεδο μας να είναι γεμάτο οικογένειες, νέους, νέες και ανθρώπους κάθε ηλικίας....  

 

 

Μάκης Γουσγούλας

Εγγυητής της πορείας του ΑΟ ΣΠΑΡΤΗ.

Για να προχωρήσει μια ομάδα πέρα από τον ενθουσιασμό και τα πρώτα αναγκαία βήματα, θα πρέπει να την πλαισιώσουν και πρόσωπα με πείρα στο δύσκολο χώρο του ποδοσφαίρου. Ένα από τα πρόσωπα που έδειξαν και δέχθηκαν από την πρώτη στιγμή να είναι δίπλα στη ομάδα είναι ο Μάκης Γούσγουλας.

Ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας με έναν όμιλο επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται στη Λακωνία με αντικείμενο εργασιών , ανακύκλωση ανταλλακτικά, ασφάλειες, εμπόριο οχημάτων και τα τελευταία χρόνια με ΜΜΕ ( ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ της Λακωνίας) που έχει καταφέρει να έχει πάρει το μεγαλύτερο μερίδιο ενημέρωσης στη Λακωνία.

Ένας άνθρωπος που ξέρει παρά πολύ καλά το δύσκολο χώρο του ποδοσφαίρου από την θέση του παράγοντα. Δεν είναι δυνατόν να ξεχάσει κάποιος την πορεία της ομάδος των Κροκεών και της Σκάλας επί προεδρίας του. Ένας παράγοντας, ξεκάθαρος, απόλυτος, συνεργάσιμος, χωρίς πολλές κουβέντες, που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή για το ξεκάθαρο της σκέψης, δημιουργώντας σε όλους την πεποίθηση ότι αυτό που λέει και θα το κάνει και δεν θέλει και κανένας άλλος να ξεφύγει από το στόχο που έχουν βάλει.

Ο Μάκης ο Γούσγουλας αποτελεί τον εγγυητή για ένα ΔΣ που έχει να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, πολλές προκλήσεις, αλλά απ’ ότι φαίνεται είναι «δεμένο» και προσηλωμένο στο στόχο του. Δηλ. η ομάδα ΑΟ ΣΠΑΡΤΗ να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λακωνίας και από και πέρα θα φανεί που μπορεί να φτάσει. 

Παράγοντας μιας καλής πορείας είναι και η στήριξη της ομάδας από την μεριά των φιλάθλων, που θα πρέπει αυτή την ανιδιοτελή κίνηση όλων στο ΔΣ να εκτιμηθεί θετικά και να βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου. 

Μάκη Γούσγουλα ένα μεγάλο πρώτο ευχαριστώ από όλους τους φιλάθλους.