Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/59418-megali-epituchia-simeiose-i-epeteiaki-sunaulia-tou-spartiati-raper-aaaaa/

Spartorama - Print | Μεγάλη Επιτυχία Σημείωσε η Επετειακή Συναυλία του Σπαρτιάτη Ράπερ Anser

Μεγάλη Επιτυχία Σημείωσε η Επετειακή Συναυλία του Σπαρτιάτη Ράπερ Anser

Μεγάλη Επιτυχία Σημείωσε η Επετειακή Συναυλία του Σπαρτιάτη Ράπερ Anser
Ξεσήκωσε τους νέους στις όχθες του Ευρώτα με την μουσική του
Οδός Εμπόρων

Ο Anser συγκλόνισε στην πρώτη συναυλία στη γενέθλια πόλη του, τη Σπάρτη, μετά από 15 χρόνια «εν δράσει». H συναυλία διοργανώθηκε από το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης, την οποία αφιερώνει στη νεολαία που αμφισβητεί και ονειρεύεται. Ο Anser (σ.σ. Γιάννης Γιαννακόπουλος) μαζί με τους φίλους του hip – hop καλλιτέχνες: Βέβηλος, Eversor, Στίχοιμα, Buzz, Novel, Tiny Jackal, Andri J, Enadyo και τον Σπαρτιάτη μουσικό Γ. Ισμυρνιόγλου, που ήρθαν στη Σπάρτη, για να γιορτάσουν μαζί του, μας πρόσφεραν μία συγκλονιστική εμπειρία. Συγκινημένος που οι Σπαρτιάτες «ήταν εκεί!», όπως ποτέ άλλοτε, μας ξεσήκωσε και μας ταξίδεψε στις όχθες του Ευρώτα με θέα τον Ταΰγετο στο παρελθόν στο παρόν και στο μέλλον. Ο κοινωνικός στίχος που «αγγίζει» σε συνδυασμό με την ειλικρίνεια, την αυθεντικότητα, το ήθος και την ανθρωπιά συνθέτουν το «μέγεθος» του Γιάννη.  

Ο Ευρώτας ταίριαξε απόλυτα στο προφίλ του Σπαρτιάτη καλλιτέχνη, ζωντάνεψε, φωτίστηκε, γέμισε φωνές παιδιών και καλωσόρισε τους νέους μας - βλέπεις τα χώματα δεν ξεχνούν! Το «πάρκο» στην παλαιά γέφυρα της Σπάρτης αποδείχθηκε ο πλέον κατάλληλος χώρος για νεανικά (αθλητικά και καλλιτεχνικά) φεστιβάλ και είναι εκεί και μας περιμένει υπομονετικά…

Ως Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού & Περιβάλλοντος εκφράζω θερμές ευχαριστίες στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης και στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Επίσης, στην Action Εστί. Artist & Event Management, υπεύθυνη για την οργάνωση παραγωγής, και στην Εταιρεία Ψυχογιός (Ήχος-Φως) για την αγαστή συνεργασία τους. Περισσότερο από όλους ευχαριστώ τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας, Υπηρεσίας Δόμησης & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης και συγκεκριμένα τον προϊστάμενο και τους υπαλλήλους του τμήματος Καθαριότητας, του τμήματος Συγκοινωνιών, Εγκαταστάσεων & Συντήρησης Υποδομών, του τμήματος Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Πολιτικής Προστασίας, του αυτοτελούς τμήματος της Δημοτικής Αστυνομίας και τους υπαλλήλους του Ν.Π. Πολιτισμού & Περιβάλλοντος για την ουσιαστική συμβολή τους στην άρτια διοργάνωση και πραγματοποίηση αυτής της συναυλίας. 


Ευγενία Πρέβα
Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου
Πολιτισμού & Περιβάλλοντος