Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/59341-entuposiaki-giorti-lixis-tou-tmimatos-tenis-tou-filathlitikou-gasa-spartis/

Spartorama - Print | Εντυπωσιακή Γιορτή Λήξης του Τμήματος Τένις του Φιλαθλητικού Γ.Σ. Σπάρτης

Εντυπωσιακή Γιορτή Λήξης του Τμήματος Τένις του Φιλαθλητικού Γ.Σ. Σπάρτης

Εντυπωσιακή Γιορτή Λήξης του Τμήματος Τένις του Φιλαθλητικού Γ.Σ. Σπάρτης
Με ψυχαγωγικά παιχνίδια για τα παιδιά και αγώνες επίδειξης υψηλού επιπέδου από τους αθλητές του συλλόγου
Οδός Εμπόρων

Πιστοί πλέον στο καλοκαιρινό τους ραντεβού, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 του τμήματος τένις του Φιλαθλητικού Γ.Σ.

Με πλήθος συμμετοχής μικρών αθλουμένων του τμήματος τένις, καθώς επίσης και του αγωνιστικού τμήματος πραγματοποιήθηκε η γιορτή μας με πολλά ψυχαγωγικά παιχνίδια για τα παιδιά των ακαδημιών που πρόσφεραν χαρά και διασκέδαση. Στη συνέχεια, έγινε αγώνας επίδειξης υψηλού επιπέδου από τους αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας, δείχνοντας την καλή και συνεπή προσπάθεια των προπονητών του τμήματος κ.Δαμιανό Αναστάσιο, κ. Δαμιανού Αγλαΐα και κ.Δαμιανού Ευαγγελία.

Στο τέλος υπήρχε κέρασμα από τους χορηγούς της εκδήλωσης για όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Τσαγγούρης Γρηγόρης ευχαρίστησε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στο σύλλογο μας και ευχήθηκε σε όλους καλές διακοπές, ανανεώνοντας το ραντεβού για το Σεπτέμβρη.

Στη γιορτή παρευρέθηκε ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού κ. Περγαντής Σταύρος ο οποίος συνεχάρη το σύλλογο και τους προπονητές για την άψογη δουλειά τους. Επίσης το παρόν έδωσε και ο αντιδήμαρχος κ. Κανακάκος Χρήστος.

Να ευχαριστήσουμε για τις χορηγίες τους την εταιρεία Mimis και ιδιαίτερα τον κ.Μαρτσούκο Αντώνη για τη χορηγία σε μπλούζες για όλα τα παιδιά των ακαδημιών, την επιχείρηση Lampa (κ. Παλαιολόγο Βασίλη), την επιχείρηση Τσικάκη-Γιαννόπουλο, την επιχείρηση Nikiteas Bakery, το εργοστάσιο Λακωνία, την εταιρεία Καλλιάνη ΑΦΟΙ και Σια O.E., ΑΦΟΙ Βεκράκου Α.Ε. και τον κ. Κουλογεωργίου Άκη για την ηχητική κάλυψη.

Για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα λειτουργήσουν τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου για τις υποχρεώσεις συμμετοχής σε αγώνες της Ε.Φ.Ο.Α.