Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/59335-tha-proballetai-i-peripeteia-fantasias-aaaa-aaaa-aaa-aaaaaaa/

Spartorama - Print | Θα προβάλλεται η περιπέτεια φαντασίας «Thor: Love and Thunder»

Θα προβάλλεται η περιπέτεια φαντασίας «Thor: Love and Thunder» - video

Θα προβάλλεται η περιπέτεια φαντασίας «Thor: Love and Thunder»
Από Πέμπτη 7/7 έως Τετάρτη 13/7, στις 7:30 μ.μ. & 9:45 μ.μ., στο Cinema Center, Κλεομβρότου 16 (απέναντι από τον ΟΤΕ Σπάρτης)
Οδός Εμπόρων

H νέα ταινία των Marvel Studios «Thor: Love and Thunder» βρίσκει τον Θεό του Κεραυνού (Chris Hemsworth) σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι αναζήτησης της εσωτερικής του γαλήνης. Η απόσυρση του Θορ, όμως, διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο γνωστό ως Γκορ, ο Θεός Σφαγέας (Christian Bale), που θέλει να αφανίσει τους θεούς. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Θορ ζητά τη βοήθεια της Valkyrie (Tessa Thompson), του Korg (Taika Waititi) και της πρώην του, Τζέιν Φόστερ (Natalie Portman), η οποία, προς έκπληξη του Θορ, χειρίζεται ανεξήγητα εξίσου καλά με το Θορ το μαγικό του σφυρί, το  Mjolnir. Μαζί ξεκινάνε για μια κοσμική περιπέτεια για να ανακαλύψουν την πηγή της εκδικητικής μανίας του Θεού Σφαγέα και να τον σταματήσουν προτού είναι αργά.

 

Σκηνοθεσία: Taika Waititi

Με τους: Chris Hemsworth, Karen Gillan, Taika Waititi, Christian Bale, Natalie Portman, Matt Damon, Bradley Cooper, Chris Pratt, Vin Diesel, Russell Crowe, Tessa Thompson, Melissa McCarthy, Sam Neill, Dave Bautista, Jaimie Alexander, Pom Klementieff