Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/59284-i-etaireia-spartiatikon-spoudon-sta-35a-genethlia-tou-programmatos-aaaaaaa-aaaa/

Spartorama - Print | Η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών στα 35α Γενέθλια του Προγράμματος «ERASMUS PLUS»

Η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών στα 35α Γενέθλια του Προγράμματος «ERASMUS PLUS»

Η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών στα 35α Γενέθλια του Προγράμματος «ERASMUS PLUS»
Δίνοντας την ευκαιρία σε νέους και νέες από την Λακωνία να επωφεληθούν από την συμμετοχή τους στο ευρωπαικό πρόγραμμα
Οδός Εμπόρων

Οι Εθνικές Μονάδες Συντονισμού ΙΝΕΔΙΒΙΜ και ΙΚΥ γιόρτασαν τα 35α γενέθλια του Προγράμματος «ERASMUS PLUS» με τη διοργάνωση εκδήλωσης σε έναν ιστορικό χώρο, το περιστύλιο του Ζαππείου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πρώην συμμετέχοντες του Προγράμματος και από τους 6 τομείς, μοιράστηκαν την εμπειρία τους και τα οφέλη που έχουν αποκομίσει από τη συμμετοχή τους. Η κα Νίκη Ζάβρα εκπροσώπησε την Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών ως υπεύθυνη υλοποίησης του προσφάτως εγκριθέντος εκπαιδευτικού προγράμματος της Εταιρείας με τίτλο «Digital Skills» (σ.σ. περαιτέρω πληροφορίες για το προαναφερθέν πρόγραμμα θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα).

Μέσα σε αυτά τα 35 χρόνια, το Erasmus+ έδωσε την ευκαιρία σε ανθρώπους να ταξιδέψουν, να καλλιεργήσουν δεξιότητες, να δημιουργήσουν φιλίες, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να ανακαλύψουν την ευρωπαϊκή τους ταυτότητα. Ευελπιστούμε ότι, με τη βοήθεια των αξιόλογων οργανισμών νεολαίας που εδρεύουν στη Λακωνία (Lolivers, Νότιο Σέλας κ.α.), όλο και περισσότεροι/ες νέοι/ες Λάκωνες/αινες θα κατορθώσουν να επωφεληθούν ουσιαστικά από τις αστείρευτες δυνατότητες αυτού του ιδιαίτερα σημαντικού ευρωπαϊκού προγράμματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Τέλος, την εκδήλωση παρουσίασε η κ. Ελένη Βαρβιτσιώτη και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο κανάλι του Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στο YouTube.

Όλα ξεκινούν με το Erasmus+!