Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/59000-neoklis-kritikos-pagkosmia-imera-oikogeneiakou-iatrou/

Spartorama - Print | Νεοκλής Κρητικός: Παγκόσμια Ημέρα Οικογενειακού Ιατρού

Νεοκλής Κρητικός: Παγκόσμια Ημέρα Οικογενειακού Ιατρού

Νεοκλής Κρητικός: Παγκόσμια Ημέρα Οικογενειακού Ιατρού
Ο προσωπικός γιατρός θα παρέχει ολοκληρωμένη και συνεχή φροντίδα εντελώς δωρεάν!
Οδός Εμπόρων

Η Παγκόσμια Ημέρα Οικογενειακού Ιατρού γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 19 Μαΐου σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ο εορτασμός της καθιερώθηκε για την προβολή του ρόλου και της συμβολής των Οικογενειακών Ιατρών στα συστήματα υγείας σε όλο τον κόσμο.

Το θέμα για τον φετινό εορτασμό είναι: «Οικογενειακοί Γιατροί, πάντα εκεί να σε φροντίζουν». Αυτό ακριβώς η κυβέρνηση της Ν.Δ το έκανε πράξη με το  νομοσχέδιο «Γιατρός για Όλους» που ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής στις 11 Μαΐου!

Μ΄ αυτό το νομοσχέδιο ο κάθε πολίτης αποκτά δωρεάν προσωπικό γιατρό, που θα τον παρακολουθεί και θα είναι ο σύμβουλός του για όλα τα θέματα που τον απασχολούν.

Ο προσωπικός γιατρός θα παρέχει ολοκληρωμένη και συνεχή φροντίδα εντελώς δωρεάν!

Από την ενημέρωση του ιατρικού του φακέλου μέχρι τη συνταγογράφηση των αναγκαίων φαρμάκων και την παραπομπή για εξετάσεις ή για νοσηλεία όταν υπάρχει ανάγκη. 

Μια πολύ σημαντική μεταρρύθμιση της κυβέρνησής μας ο προσωπικός γιατρός, «που θα είναι πάντα εκεί να μας φροντίζει»!

Ο κ. Κρητικός δήλωσε με αφορμή τη σημερινή ημέρα για τον διευθυντή του ΚΥ Αρεόπολης Dr Ανάργυρο Μαριόλη: «Στη Λακωνία και συγκεκριμένα στο ΚΥ Αρεόπολης έχουμε την τύχη να υπηρετεί ως Διευθυντής ο καλός μου συνάδελφος ιατρός Ανάργυρος Μαριόλης, ο οποίος τιμά το επάγγελμα και υπηρετεί την επιστήμη μας και είναι για το 2021 ο Καλύτερος Οικογενειακός γιατρός στον κόσμο! Του εύχομαι να έχει υγεία και να συνεχίζει να προσφέρει στον άνθρωπο και στην Επιστήμη μας.»