Vekrakos
Spartorama | Πασχαλινές Δράσεις του Συλλόγου «Φίλοι του Νοσοκομείου Σπάρτης»

Πασχαλινές Δράσεις του Συλλόγου «Φίλοι του Νοσοκομείου Σπάρτης»

Spartorama 05/05/2022 Εκτύπωση Άνθρωποι! Δημοτικά Κοινωνία Πολιτισμός
Πασχαλινές Δράσεις του Συλλόγου «Φίλοι του Νοσοκομείου Σπάρτης»
Πολλά Δημοτικά Σχολεία συμμετείχαν στις δράσεις
Οδός Εμπόρων

Ο Σύλλογος μας και φέτος  με πολλή αγάπη ετοίμασε και προσέφερε  τις γιορτές του Πάσχα μικρά συμβολικά δώρα σε όλους τους νοσηλευόμενους στο Νοσοκομείο Σπάρτης και κεράσματα στους εργαζόμενους την ημέρα της Ανάστασης.    Ευχαριστούμε  τα μέλη μας που στήριξαν τη προσπάθεια μας αυτή.

Φέτος στη δράση μας ζητήσαμε να συμμετάσχουν και τα δημοτικά σχολεία της πόλης μας. Ανταποκρίθηκαν ορισμένα (σε μερικά όλες οι τάξεις και σε άλλα κάποιες) φτιάχνοντας υπέροχες αφίσες και κάρτες με ευχές γεμάτες αγάπη.

Όλες οι αφίσες και οι κάρτες στόλισαν και το Νοσοκομείο και δόθηκαν στους ασθενείς  σκορπίζοντας χαρά και συγκίνηση.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου μας Χρόνια Πολλά με υγεία και ευχαριστούμε τα δημοτικά σχολεία που συμμετείχαν με κέφι, προθυμία  και εξαιρετική δουλειά στη δράση μας και αυτά είναι: 

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης, το Δημοτικό Σχολείο Μυστρά Αγίου Ιωάννου, το Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης και το Δημοτικό Σχολείο Γκοριτσάς Σκούρας.

Όλες οι αφίσες και οι κάρτες έχουν αναρτηθεί στη σελίδα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ στο FB.

Δυστυχώς και αυτή τη φορά, λόγω covid, δεν προσφέραμε οι ίδιοι τα κεράσματα. Ευχαριστούμε όλους, νοσηλεύτριες και τραπεζοκόμους, που προσέφεραν τα δώρα αντί για εμάς, και τους ευχόμαστε υγεία.


ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Οδός Εμπόρων