Vekrakos
Spartorama | Yλοποιήθηκε διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του προγράμματος ΤΕΒΑ

Yλοποιήθηκε διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του προγράμματος ΤΕΒΑ

Spartorama 05/05/2022 Εκτύπωση Άνθρωποι! Δημοτικά Κοινωνία Πολιτική Πολιτισμός
Yλοποιήθηκε διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του προγράμματος ΤΕΒΑ
Ώστε ώστε από κανένα πασχαλινό τραπέζι να μη λείπουν τα βασικά
Οδός Εμπόρων

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνει η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Υπηρεσιών Δόμησης, Τουριστικής Ανάπτυξης & Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Σπάρτης Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου, στους υπαλλήλους του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, που με την ανιδιοτελή προσφορά και αγάπη στάθηκαν και αυτό το Πάσχα δίπλα στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Την Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 και την Τρίτη 19 Απριλίου 2022 υλοποιήθηκε διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ούτως ώστε από κανένα πασχαλινό τραπέζι να μη λείπουν τα βασικά. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η στήριξη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού στελεχώνοντας πρωινές αλλά και απογευματινές ώρες το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού που λειτουργούσε Bazaar στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου μας.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε διανομή προϊόντων μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, στο χώρο του Διοικητηρίου  την  Τετάρτη  20 Απριλίου 2022  και Πέμπτη 21 Απριλίου 2022.

«Οι Κοινωνικές Παροχές αποτελούν πλέον επιτακτική ανάγκη για κάθε κοινωνικό σύνολο και αυτό για εμάς αποτελεί μεγάλη πρόκληση .Γνωρίζουμε πως τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται και θα προσπαθήσουμε να σταθούμε δίπλα σε κάθε δημότη», δήλωσε η κ. Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου.


Οδός Εμπόρων