Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/58895-i-gi-tis-apaggelias--mia-mousikopoiitiki-parastasi-me-tin-eustathia/

Spartorama - Print | «Η Γη της Απαγγελίας», μια μουσικοποιητική παράσταση με την Ευσταθία

«Η Γη της Απαγγελίας», μια μουσικοποιητική παράσταση με την Ευσταθία

«Η Γη της Απαγγελίας», μια μουσικοποιητική παράσταση με την Ευσταθία
Στο πιάνο ο Χάρης Μπότσης
Οδός Εμπόρων

«Πώς να μην αγαπάμε οι Έλληνες την ποίηση και τον ποιητή, αφού και τον Θεό ακόμα στην καθημερινή προσευχή μας τον ονομάζουμε ποιητήν ουρανού και γης;» Ζήσιμος Λορεντζάτος

H  Ευσταθία μας καλεί  στη  «Γη της Απαγγελίας», μια μουσικοποιητική παράσταση  γεμάτη τραγούδια εποχής  αλλά και σύγχρονα, πλαισιωμένα από λογοτεχνικές ιστορίες.  Ιστορίες από ένα ένδοξο λογοτεχνικό παρελθόν,  όταν μεσουρανούσε η Δεύτερη Αθηναϊκή  Σχολή και τα ποιήματα τα έλεγαν αλλιώς και «τραγούδια».

Η τραγουδοποιός και θεατρική συγγραφέας θέλει να μοιραστεί μαζί μας την αγάπη της για αυτήν την τρυφερή  συνήθεια του παρελθόντος .

Σε αυτό το τόλμημα θα βοηθήσουν φίλοι από διαφορετικούς χώρους αλλά με την ίδια αγάπη για την ποίηση και την λογοτεχνία , που θα απαγγείλουν στο β΄μέρος της παράστασης το αγαπημένο τους ποίημα ή πεζό.

Άξιος συνοδοιπόρος της Ευσταθίας στο πιάνο, ο Χάρης Μπότσης.

 

Η επόμενη «Γη της Απαγγελίας» θα είναι η Σπάρτη, η πατρίδα του Γιάννη Ρίτσου, του Νικηφόρου Βρεττάκου και τόσων άλλων σπουδαίων ποιητών! Σας περιμένουμε στον υπέροχο «Οινοκράτη» το Σάββατο στις 14 Μαΐου, στις 20:00!

Είσοδος με ποτό 12 Ευρώ