Vekrakos
Spartorama | Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων απαντά στην κριτική για την προσωρινή αποκατάσταση της Οσίου Νίκωνος

Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων απαντά στην κριτική για την προσωρινή αποκατάσταση της Οσίου Νίκωνος

Spartorama 17/04/2022 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Οικονομία Πολιτική
Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων απαντά στην κριτική για την προσωρινή αποκατάσταση της Οσίου Νίκωνος
Φυσικά και δεν θεωρεί κανείς ότι η τσιμεντόστρωση είναι η πιο καλαίσθητη λύση αλλά ήταν η πλέον ενδεδειγμένη όπως μας ενημέρωσε και εισηγήθηκε η τεχνική μας υπηρεσία
Οδός Εμπόρων

Καλημέρα Χρόνια Πολλά!

Είδα αυτές τις μέρες  ότι  κάποιοι ασκούν αυστηρή κριτική στην προσωρινή αποκατάσταση που έγινε στην οδό Αγίου Νίκωνος μπροστά από τον Ιερό Ναό.

Ενημερώνω λοιπόν πως έγινε με εντολή Δημάρχου για την ασφάλεια του Δημότη όπως προβλέπει ο νόμος για έκτακτες επείγουσες ανάγκες. Έγινε διάλυση της σύμβασης με τον ανάδοχο που είχε αναλάβει την εκτέλεση του έργου του Open Mall την Τετάρτη οπότε για την αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος έπρεπε οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου να προβούν σε άμεσες ενέργειες και γι΄ αυτό την Πέμπτη έγιναν οι εργασίες.

Φυσικά και δεν θεωρεί κανείς ότι η τσιμεντόστρωση είναι η πιο καλαίσθητη λύση αλλά ήταν η πλέον ενδεδειγμένη όπως μας ενημέρωσε και εισηγήθηκε η τεχνική μας υπηρεσία για την ασφάλεια που θα παρέχει και τον χρόνο υλοποίησης που απαιτεί σε αντίθεση με άλλες λύσεις που ο χρόνος υλοποίησης θα ήταν απαγορευτικός.

Στην συνέχεια περιμένουμε την διόρθωση της αρχικής μελέτης του Open Mall  η οποία φυσικά θα γίνει χωρίς πλέον οικονομική επιβάρυνση στον Δήμο και αφού τελειώσει η μελέτη τότε θα γνωρίζουμε εάν θα είναι υπόστρωμα για την τοποθέτηση κυβόλυθου η θα πρέπει να αφαιρεθεί.

Αυτή την εποχή θα υπάρξει ιδιαίτερη κοσμοσυρροή λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας και το κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια των δημοτών και όπως γνωρίζουμε όλοι, η οδός είναι μπροστά από έναν από τους πιο κεντρικούς ναούς της πόλης οπότε σωστά ενήργησε ο Δήμος γιατί φυσικά δεν θα θέλαμε κανείς συμπολίτης μας να βρεθεί τραυματισμένος εκτός βέβαια εάν κάποιοι κακόβουλοι θα αναλάμβαναν αυτοί την ευθύνη!

Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω την τεχνική υπηρεσία και το προσωπικό του Δήμου που ενήργησαν άμεσα, να ενημερώσω πως σε λίγες μέρες θα δοθεί σε κυκλοφορία η οδός και να ευχηθώ σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!


Γεωργία Ζαχαράκη, από ανάρτηση στα ΜΚΔ


Οδός Εμπόρων