Vekrakos
Spartorama | Ιερά Μητρόπολις - Έκθεση αγιογραφίας, με θέμα: «Η Αγία και Μεγάλη Εβδομάς – Από την έγερση του Λαζάρου στην Ανάσταση»

Ιερά Μητρόπολις - Έκθεση αγιογραφίας, με θέμα: «Η Αγία και Μεγάλη Εβδομάς – Από την έγερση του Λαζάρου στην Ανάσταση»

Spartorama 12/04/2022 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Εκκλησία Κοινωνία Πολιτισμός
Ιερά Μητρόπολις - Έκθεση αγιογραφίας, με θέμα: «Η Αγία και Μεγάλη Εβδομάς – Από την έγερση του Λαζάρου στην Ανάσταση»
Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι ως τις 30 Απριλίου 2022, κατά τις ώρες 10.00-13.00 και 17.00-20.00 καθημερινά, ενώ στον χώρο θα λειτουργεί και πασχαλινό παζάρι.
Οδός Εμπόρων

Έκθεση αγιογραφίας, με θέμα: «Η Αγία & Μεγάλη Εβδομάς – Από την έγερση του Λαζάρου στην Ανάσταση», διοργανώνει η Σχολή Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας & Σπάρτης, «Φώτης Κόντογλου». 

Η έκθεση θα λάβει χώρα στην Πνευματική Εστία Σπάρτης (Λεωφ. Λυκούργου 82) και τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σάββατο, 16 Απριλίου 2022, στις 17:00, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μονεμβασίας & Σπάρτης, κ. Ευσταθίου. Στην έκθεση μετέχουν με έργα τους, πτυχιούχοι και τελειόφοιτοι σπουδαστές της σχολής. Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι ως τις 30 Απριλίου 2022, κατά τις ώρες 10.00-13.00 και 17.00-20.00 καθημερινά, ενώ στον χώρο θα λειτουργεί και πασχαλινό παζάρι.

Να σημειωθεί ότι η Σχολή Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας & Σπάρτης, «Φώτης Κόντογλου» λειτουργεί από το 2016, με στόχο την κατανόηση της Ορθόδοξης εικονογραφίας, τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση των σπουδαστών της και τη δημιουργία ενός μικρού εικαστικού κέντρου- πόλου έλξης ατόμων όλων των ηλικιών, διαθέτοντας ακόμα και παιδικά τμήματα. Προσφέρει νέους, δημιουργικούς τρόπους ενασχόλησης και πιθανών επαγγελματικής αποκατάστασης, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει τη νέα γενιά Αγιογράφων του τόπου μας.




  



Οδός Εμπόρων