Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/57226-prokrimatikoi-agones-sto-dimo-spartis-gia-ton-panellinio-diagonismo-monologou-epi-skinis-tis-easaea/

Spartorama - Print | Προκριματικοί Αγώνες στο Δήμο Σπάρτης για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μονολόγου επί Σκηνής της Ε.Σ.Ε.

Προκριματικοί Αγώνες στο Δήμο Σπάρτης για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μονολόγου επί Σκηνής της Ε.Σ.Ε. - video

Προκριματικοί Αγώνες στο Δήμο Σπάρτης για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μονολόγου επί Σκηνής της Ε.Σ.Ε.
Οι προκριματικοί θα λάβουν χώρα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Σπάρτης μεταξύ 4 και 17 Απριλίου 2022
Οδός Εμπόρων

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης συμμετέχει στη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, διοργανώνοντας προκριματική διαδικασία στη Σπάρτη.

Στον Διαγωνισμό μπορούν να μετάσχουν όλοι οι κάτοικοι του νομού, εφόσον ο Δήμος τους δεν συμμετέχει στη διοργάνωση.

Για τις ανάγκες των προκριματικών, ο Δήμος συνέστησε κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους: Κατερίνα Διακουμάκου, Φλώρα Καλομοίρη και  Χρυσάνθη Κουτσάφτη.

Οι προκριματικοί θα λάβουν χώρα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Σπάρτης «Ευάγγελος Φιλιππόπουλος» (στο ισόγειο του κτηρίου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης) μεταξύ 4 και 17 Απριλίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 4 Απριλίου 2022 στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/, αναφέροντας οπωσδήποτε και τον τόπο διαμονής τους.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο emailinfo@senariografoi.gr ή στο τηλέφωνο 6932089819. Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1389/ 

 

Για το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης

Η Πρόεδρος
Πρέβα Ευγενία