Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/57041-christougenna-2021-sullegoume-trofima-kai-paichnidia---moirazoume-dora-kai-chamogela/

Spartorama - Print | Χριστούγεννα 2021: «Συλλέγουμε τρόφιμα και παιχνίδια - Μοιράζουμε δώρα και χαμόγελα»

Χριστούγεννα 2021: «Συλλέγουμε τρόφιμα και παιχνίδια - Μοιράζουμε δώρα και χαμόγελα»

Χριστούγεννα 2021: «Συλλέγουμε τρόφιμα και παιχνίδια - Μοιράζουμε δώρα και χαμόγελα»
Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί με την φροντίδα του Περιφερειακού Τμήματος Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε οικογένειες που έχουν ανάγκη
Οδός Εμπόρων

Η Πνευματική Εστία Σπάρτης και το Περιφερειακό Τμήμα Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μιας και σε λίγες μέρες φτάνουν τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, συντονίζονται στη δράση: 

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021

Συλλέγουμε τρόφιμα & παιχνίδια - Μοιράζουμε δώρα & χαμόγελα»

 

Ζώντας σε μία περίοδο δύσκολη και προκειμένου να βοηθήσουμε οικογένειες που έχουν δυσκολίες και δεν μπορούν να χαρούν τις γιορτινές μέρες που έρχονται, καλούμε και παρακαλούμε τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας να βοηθήσουν με την προσφορά και συμμετοχή τους την συλλογή τροφίμων και παιχνιδιών, για τον σκοπό αυτό.

Η συλλογή των προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021, από τις 11:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ., στο εντευκτήριο της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης (Λυκούργου 82 & Χαμαρέτου).

Τα τρόφιμα που θα προσφερθούν θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι σε τυποποιημένη συσκευασία και να μην χρειάζονται ψυγείο.

Τα παιχνίδια θα πρέπει να απευθύνονται σε παιδιά από 1 έως και 10 ετών.

Εναλλακτικά, μπορεί να προσφέρονται και είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας (πάνες, σαμπουάν κλπ.).

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί με την φροντίδα του Περιφερειακού Τμήματος Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Όσοι έχουν μικρά παιδιά μπορούν να τα φέρουν μαζί τους γιατί στην αυλή μας θα υπάρχουν παιδαγωγοί & υλικό, ώστε τα παιδιά να φτιάξουν μικρές κάρτες που θα συνοδεύουν τα δώρα που θα δοθούν στις οικογένειες.