Vekrakos
Spartorama | Ινστιτούτο Σπάρτης: «Ατζέντα για βιώσιμη ανάπτυξη και ανθεκτικότητα στην Λακωνία»

Ινστιτούτο Σπάρτης: «Ατζέντα για βιώσιμη ανάπτυξη και ανθεκτικότητα στην Λακωνία»

Spartorama 06/11/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία Οικονομία Πολιτική
Ινστιτούτο Σπάρτης: «Ατζέντα για βιώσιμη ανάπτυξη και ανθεκτικότητα στην Λακωνία»
Οι συζητήσεις θα γίνουν διαδικτυακά ως webinar μέσω Zoom προκειμένου
Οδός Εμπόρων

Το Ινστιτούτο Σπάρτης, σε συνεργασία με το Ελληνικό Φόρουμ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (ΕΛΦΟΒΑ)*, ξεκινά σειρά εκδηλώσεων με γενικό θέμα: 

«Ατζέντα για βιώσιμη ανάπτυξη και ανθεκτικότητα στην Λακωνία»

 

Η πρώτη εκδήλωση / συζήτηση θα γίνει την Παρασκευή, 12 Νοέμβρη, από 6 μέχρι 8:30 μ.μ., με θέμα: 

«Φωτιές, πλημμύρες και το νερό νεράκι – Πώς μπορούμε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για όσα έπονται της κλιματικής κρίσης» 

Στην συγκεκριμένη συζήτηση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των δήμων της Λακωνίας, της περιφερειακής και της κεντρικής διοίκησης, καθώς και οι βουλευτές του νομού, εκπρόσωποι του ιδιωτικού τομέα και της κοινωνίας πολιτών, καθώς και ειδικοί στα σχετικά ζητήματα. 

Οι επόμενες δύο προγραμματισμένες ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος του χρόνου, θα αφορούν στις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης στον τουρισμό και στην αγροτική οικονομία. 

Οι συζητήσεις θα γίνουν διαδικτυακά ως webinar μέσω Zoom προκειμένου να  επιτρέπεται η παρακολούθηση από το κοινό, με την υποβολή ερωτήσεων μέσω Chat. Η συζήτηση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω Facebook. 

Το πρόγραμμα της 1ης ημερίδας καθώς και λεπτομέρειες για την εγγραφή των ενδιαφερομένων και την φυσική ή διαδικτυακή παρακολούθηση θα κοινοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. 

Προσβλέπουμε στη συμμετοχή σας!  

 

__________________

*Το ΕΛΦΟΒΑ είναι από κοινού πρωτοβουλία του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) με έδρα την Αθήνα και του ιδρύματος Foundation for Global Governance and Sustainability (FOGGS) με έδρα τις Βρυξέλλες.


Οδός Εμπόρων