Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/56436/

Spartorama - Print | Ιερά Μητρόπολη: Πρόσκληση υποβολής ενδιαφέροντος για υποτροφίες Ιδρύματος αδελφών Τζάκα

Ιερά Μητρόπολη: Πρόσκληση υποβολής ενδιαφέροντος για υποτροφίες Ιδρύματος αδελφών Τζάκα

Ιερά Μητρόπολη: Πρόσκληση υποβολής ενδιαφέροντος για υποτροφίες Ιδρύματος αδελφών Τζάκα
Ενίσχυση ενός φοιτητή της Ιατρικής Σχολής και ενός υποψήφιου κληρικού ή κληρικού φοιτητή της Θεολογικής ή άλλης Εκκλησιαστικής Σχολής
Οδός Εμπόρων

Στην  Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης δραστηριοποιείται ένα ακόμη ίδρυμα υπό την επωνυμία «Εκκλησιαστικό Ίδρυμα αδελφών Παναγιώτου, Ελένης και Χρυσάνθου Τζάκα εκ Κρεμαστής» (ΦΕΚ 1869/Β/30.5.2017). 

Σύμφωνα με το Καταστατικό, ένας από τους σκοπούς του Ιδρύματος είναι η ενίσχυση ενός φοιτητή της Ιατρικής Σχολής και ενός υποψήφιου κληρικού ή κληρικού φοιτητή της Θεολογικής ή άλλης Εκκλησιαστικής Σχολής με τη χορηγία εφάπαξ χρηματικού ποσού την χρονιά που πέρασε στην Σχολή, το ύψος του οποίου  αποφασίζει το Διοικητικό Συμβούλιο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο φοιτητής να ανήκει στα όρια της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης

Εάν οι φοιτητές είναι περισσότεροι του ενός, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11 π.μ.  στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως επί της οδού Λυσάνδρου 5 στη Σπάρτη. 

Πληροφορίες δίνονται από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πρωτ. Συμεών Παπαγεωργίου στο τηλ. 2731026580 (εσωτ. 3) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση imm-spar@otenet.gr.


immparti.gr