Vekrakos
Spartorama | Δήμος Σπάρτης: Αλληλεγγύη προς τον Δήμο Ανατολικής Μάνης

Δήμος Σπάρτης: Αλληλεγγύη προς τον Δήμο Ανατολικής Μάνης

Spartorama 07/08/2021 Εκτύπωση Άνθρωποι! Δημοτικά Κοινωνία Λακωνία
Δήμος Σπάρτης: Αλληλεγγύη προς τον Δήμο Ανατολικής Μάνης
Είμαστε όλοι εδώ! - Είμαστε όλοι μαζί!
Οδός Εμπόρων

Στάλθηκε από τον Δήμο Σπάρτης, σήμερα 7 Αυγούστου, μια μέρα μετά την τραγική κορύφωση της πυρκαγιάς στον Δήμο Ανατολικής Μάνης, το πρώτο φορτηγό με απαραίτητο εξοπλισμό και είδη πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας στην πληγείσα περιοχή.

Σημειώνουμε ότι ήδη έχουμε ενημερώσει από εχθές, ότι είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τους πληγέντες από την πυρκαγιά.

 

Ο Δήμος Σπάρτης ενημερώνει τους συμπολίτες μας, που επιθυμούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες των πυρκαγιών, να τα παραδίδουν στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Σπάρτης (ΕΠ. ΒΡΕΣΘΕΝΗΣ 29, Τ.Κ. 23100, ΣΠΑΡΤΗ).

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

6936126300 - Περγαντής Σταύρος (Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού)

6946676922 - Ρηγάκος Πέτρος (Αντιπρόεδρος Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας)

 

Από το πρωί της 6ης Αυγούστου ο Δήμος Σπάρτης βρίσκεται σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση της εξαιρετικά δύσκολής κατάστασης που βρίσκεται η περιοχή μας. Ήδη έχουν ετοιμαστεί οι κλιματιζόμενες αίθουσες του ΚΑΠΗ και της Πνευματικής Εστίας Σπάρτης, καθώς και του ΚΑΠΗ, του Πνευματικού Κέντρου και της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσε-ων (του Γυμνασίου) Ξηροκαμπίου, για όσους από τους πληγέντες χρειαστούν φιλοξενία. Έχουν εξασφαλιστεί είδη πρώτης ανάγκης και υπάρχει ο προγραμματισμός και για άλλες αίθουσες αν υπάρξει ανάγκη. 

Καλούμε τους συμπολίτες μας να επιδείξουν ψυχραιμία και να βρίσκονται σε πλήρη επαγρύπνηση, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων.

 

Είμαστε όλοι εδώ!

Είμαστε όλοι μαζί!


Οδός Εμπόρων