Vekrakos
Spartorama | Δήμος Σπάρτης: Εμβολιασμοί κατ΄ οίκον

Δήμος Σπάρτης: Εμβολιασμοί κατ΄ οίκον

Spartorama 06/08/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Υγεία
Δήμος Σπάρτης: Εμβολιασμοί κατ΄ οίκον
το Κέντρο Κοινότητας μαζί με τους Νοσηλευτές της κοινωνικής δομής του δήμου, έχουν ήδη ξεκινήσει να ενημερώνουν τους ωφελούμενους από το «Βοήθεια στο Σπίτι», το «Κέντρο Κοινότητας» και το «ΚΑΠΗ»
Οδός Εμπόρων

Το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Σπάρτης μεριμνεί ώστε να μην υπάρξει ούτε ένας δημότης ανεμβολίαστος έναντι του covid-19, λόγω αδυναμίας μετάβασης στα εμβολιαστικά κέντρα της Σπάρτης. Κατόπιν συνεννόησης με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σπάρτης, ο Δήμος στοχεύει να εξυπηρετήσει τους δημότες που δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα και να συντονίσει ραντεβού για κατ’ οίκον εμβολιασμό. Για το λόγο αυτό το Κέντρο Κοινότητας μαζί με τους Νοσηλευτές της κοινωνικής δομής του δήμου, έχουν ήδη ξεκινήσει να ενημερώνουν τους ωφελούμενους από το «Βοήθεια στο Σπίτι», το «Κέντρο Κοινότητας» και το «ΚΑΠΗ» και θα παρέχουν κάθε δυνατή υποστήριξη προς την κινητή μονάδα εμβολιασμού.

Η αντιδήμαρχος κα Γεωργία Ζαχαράκη τονίζει ότι το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής συνεχίζει να συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Ύστερα από ενάμιση χρόνο πανδημίας και ιδιαίτερα με την πρόσφατη αύξηση των κρουσμάτων ο εμβολιασμός του συνόλου είναι καταλυτικής σημασίας για την επιστροφή στην κανονικότητα. Ο Δήμος Σπάρτης, στηρίζοντας τη δράση των εμβολιασμών κατ’ οίκον, είναι έτοιμος να διαθέσει εφόσον υπάρξει ανάγκη ένα όχημα και οδηγό προκειμένου να διευκολύνει τους εμβολιασμούς στην περιφέρεια του Δήμου, προστατεύοντας τον ευάλωτο πληθυσμό που επιθυμεί να εμβολιαστεί.

Οι πολίτες προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του εμβολιασμού κατ’ οίκον μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία Σπάρτης στο τηλέφωνο 2731022226 εσωτερικό 121,122,123.


Οδός Εμπόρων