Vekrakos
Spartorama | Δήμος Σπάρτης: Παραδόθηκε στους μαθητές το τετράδια (λεύκωμα) με αφιέρωμα στους τοπικούς ήρωες και ηρωίδες του 1821

Δήμος Σπάρτης: Παραδόθηκε στους μαθητές το τετράδια (λεύκωμα) με αφιέρωμα στους τοπικούς ήρωες και ηρωίδες του 1821

Spartorama 12/06/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Ιστορία Κοινωνία Παιδεία
Δήμος Σπάρτης: Παραδόθηκε στους μαθητές το τετράδια (λεύκωμα) με αφιέρωμα στους τοπικούς ήρωες και ηρωίδες του 1821
«Με την ευχή πως θα αποτελέσει αφορμή για συζήτηση στις αίθουσες διδασκαλίας, ως πηγή έμπνευσης και μάθησης των μαθητών για τους αθάνατους προγόνους μας!»
Οδός Εμπόρων

Αυτή την εβδομάδα (07-11 Ιουνίου 2021), κλιμάκιο του Δήμου Σπάρτης, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο της Σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Βασίλη Μενούτη, τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Μιχαλάκο και την Αντιδήμαρχο Τουριστικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου, επισκέφθηκε τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου και παρέδωσε στους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης τα τετράδια (λεύκωμα) με αφιέρωμα στους τοπικούς ήρωες και ηρωίδες του 1821.

Η Αντιδήμαρχος και συντονίστρια της Επιτροπής του 1821, μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δημήτρη Μιχαλάκο που βοήθησε με την επιμέλεια των κειμένων του λευκώματος, τη Σχολική Επιτροπή που το υλοποίησε και τον Δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα που ήταν θετικός από την αρχή, ώστε η ιδέα της Επιτροπής του 1821 για το λεύκωμα, να πάρει σάρκα και οστά και με την ευχή πως θα αποτελέσει αφορμή για συζήτηση στις αίθουσες διδασκαλίας, ως πηγή έμπνευσης και μάθησης των μαθητών για τους αθάνατους προγόνους μας!»


Οδός Εμπόρων