Vekrakos
Spartorama | Νεοκλής Κρητικός προς Διοικητή ΟΑΕΔ: «Λειτουργία Ειδικότητας Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής τα έτη 2021-2023»

Νεοκλής Κρητικός προς Διοικητή ΟΑΕΔ: «Λειτουργία Ειδικότητας Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής τα έτη 2021-2023»

Spartorama 14/05/2021 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Παιδεία Πολιτική
Νεοκλής Κρητικός προς Διοικητή ΟΑΕΔ: «Λειτουργία Ειδικότητας Αρτοποιίας -  Ζαχαροπλαστικής τα έτη 2021-2023»
«...και Πιστοποίηση των Λεμβούχων στα Σπήλαια Διρού»
Οδός Εμπόρων

Συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός και συζήτησαν θέματα που απασχολούν τη λακωνική κοινωνία.

Ο κ. Κρητικός ενεχείρισε επιστολή στην οποία ζητά τη λειτουργία της Ειδικότητας Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Σπάρτης και για τα έτη 2021-2023, αίτημα που έχει καταθέσει και ο διευθυντής της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Σπάρτης κ. Παναγιώτης Σαρρής, καθώς υπάρχουν μαθητές που ενδιαφέρονται και το εργαστήριο είναι άρτια εξοπλισμένο.

Ο Διοικητής συμφώνησε με το αίτημα του κ. Κρητικού και της λακωνικής κοινωνίας και είναι δεδομένο ότι θα ικανοποιηθεί. Στη συζήτηση συμμετείχε η Διευθύντρια της ΕΠΑΣ κ. Μόσχα Στάμου η οποία εισηγήθηκε θετικά.

Επίσης τέθηκαν οι βάσεις για να ξεκολλήσει η διαδικασία πιστοποίησης των λεμβούχων στα Σπήλαια του Διρού, μιας και δρομολογήθηκε συνάντηση του Διοικητή του ΟΑΕΔ με τον Διευθυντή των Σπηλαίων κ. Πέτρο Λαζαράκο.

Ο κ. Κρητικός μετά το πέρας της συνάντησης: «Ο ΟΑΕΔ είναι ένας οργανισμός που στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί ραχοκοκαλιά για την ειδίκευση και την απασχόληση νέων ανθρώπων και όχι μόνο. Θεωρώ ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία του Οργανισμού για τη λακωνική κοινωνία.»


Οδός Εμπόρων