Vekrakos
Spartorama | Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για την ενίσχυση του στατικού φορέα της Στέγης Νεότητας

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για την ενίσχυση του στατικού φορέα της Στέγης Νεότητας

Spartorama 01/04/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Εκκλησία Κοινωνία Λακωνία Πολιτική
Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για την ενίσχυση του στατικού φορέα της Στέγης Νεότητας
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και όλους όσοι συνέβαλαν από την υποβολή του αιτήματος μέχρι την υπογραφή της σύμβασης
Οδός Εμπόρων

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 την Σπάρτη και υπέγραψε στο Διοικητήριο, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Θεόδωρου Βερούτη, την προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης, ύψους 150.000 ευρώ, για την ενίσχυση του στατικού φορέα στο κτήριο της Στέγης Νεότητας Σπάρτης. 

Πρόκειται για ένα σημαντικό κτήριο για την Ιερά Μητρόπολή μας και εν γένει την τοπική κοινωνία, το οποίο στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει πλειάδα εκδηλώσεων, εξυπηρετώντας τις εκκλησιαστικές, κοινωνικές και πολιτιστικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής. Τα τελευταία χρόνια το εν λόγω κτήριο αντιμετώπισε προβλήματα στατικότητας, τα οποία η τοπική Εκκλησία δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αντιμετωπίσει. Ως εκ τούτου, απευθύνθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία με προθυμία δέχθηκε να συνδράμει στην προσπάθεια διάσωσης της Στέγης Νεότητας. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και όλους όσοι συνέβαλαν από την υποβολή του αιτήματος μέχρι την υπογραφή της σύμβασης, και τους εύχεται υγεία, χαρά και κατά Θεόν προκοπή.


immspartis.gr


Οδός Εμπόρων