Vekrakos
Spartorama | Συνάντηση Δαβάκη με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Συνάντηση Δαβάκη με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Spartorama 18/03/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Λακωνία Παιδεία Πολιτική
Συνάντηση Δαβάκη με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
«Προκειμένου να συζητήσουμε για την προοπτική αλλά και τη θωράκιση των ήδη υπαρχόντων Πανεπιστημιακών μας Τμημάτων στη Σπάρτη, σε μία μεταβαλλόμενη περίοδο, όπως είναι αυτή που τώρα ζούμε…»
Οδός Εμπόρων

Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Αθανάσιο Κατσή, είχε σήμερα το πρωί ο Θανάσης Δαβάκης στην Τρίπολη.

Συζητήθηκαν οι προοπτικές αλλά και η θωράκιση των ήδη υφισταμένων ακαδημαϊκών τμημάτων της Σπάρτης από ενδεχόμενους κινδύνους μετά και την εφαρμογή της ελάχιστης βάσης εισαγωγής στα ΑΕΙ.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Θανάσης Δαβάκης δήλωσε:

«Ζήτησα να συναντηθώ σήμερα με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Αθάνασιο Κατσή, προκειμένου να συζητήσουμε για την προοπτική αλλά και τη θωράκιση των ήδη υπαρχόντων Πανεπιστημιακών μας Τμημάτων στη Σπάρτη, σε μία μεταβαλλόμενη περίοδο, όπως είναι αυτή που τώρα ζούμε…

Αφού με ενημέρωσε ενδελεχώς για την παρούσα κατάσταση, εξετάσαμε τους τρόπους και τις επιλογές που έχουμε για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη του ακαδημαϊκού χάρτη της Λακωνίας.

Συμφωνήσαμε ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί με συγκεκριμένες, ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις προς την Πολιτεία, αλλά και μέσω του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», όσο και μέσω συνεργασιών με θεσμικούς φορείς του τόπου.

Θα είμαστε σε σταθερή επαφή σε όλη τη διάρκεια των σχετικών προσπαθειών».


Οδός Εμπόρων