Vekrakos
Spartorama | Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ερμηνεύει το ευαγγέλιο της Δευτέρας Παρουσίας στις «Πνευματικές Διαδικτυακές Συζητήσεις»

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ερμηνεύει το ευαγγέλιο της Δευτέρας Παρουσίας στις «Πνευματικές Διαδικτυακές Συζητήσεις»

Spartorama 06/03/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Εκκλησία Κοινωνία Φιλοσοφία
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ερμηνεύει το ευαγγέλιο της Δευτέρας Παρουσίας στις «Πνευματικές Διαδικτυακές Συζητήσεις»
Μετά το πέρας της ομιλίας, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας θα απαντήσει σε απορίες επί του θέματος
Οδός Εμπόρων

Την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 και ώρα 19.00, μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ, θα πραγματοποιηθεί η 12η Συνάντηση των «Πνευματικών Διαδικτυακών Συζητήσεων». 

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος, ο οποίος θα ερμηνεύσει το ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας, που περιγράφει την Τελική Κρίση. 

Η εσχατολογία ανέκαθεν απασχολεί τον άνθρωπο. Τι μας είπε ο Χριστός για τα έσχατα; Ποιος ο Παράδεισος και ποια η κόλαση; Πως θα κερδίσουμε τον Παράδεισο; 

Μετά το πέρας της ομιλίας, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας θα απαντήσει σε απορίες επί του θέματος. 

Για συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση  kyklosimspartis@outlook.com ή να καλούν στο τηλέφωνο  του υπευθύνου των «Πνευματικών Διαδικτυακών Συζητήσεων», Πανοσ. Αρχ. Ραφαήλ Τσάλτα, 6947965170.


immspartis.gr


Οδός Εμπόρων