Vekrakos
Spartorama | Σε συνεννόηση φαίνεται ότι οδηγήθηκαν το «Σωματείο Υπαλλήλων του Δήμου Σπάρτης» και η Δημοτική Αρχή

Σε συνεννόηση φαίνεται ότι οδηγήθηκαν το «Σωματείο Υπαλλήλων του Δήμου Σπάρτης» και η Δημοτική Αρχή

Spartorama 08/02/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Πολιτική
Σε συνεννόηση φαίνεται ότι οδηγήθηκαν το «Σωματείο Υπαλλήλων του Δήμου Σπάρτης» και η Δημοτική Αρχή
Προγραμματισμένη συζήτηση σχετικά με την επιστολή του Σωματείου Υπαλλήλων Δήμου Σπάρτης, σήμερα Δευτέρα, 8/2/2021 στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης
Οδός Εμπόρων

Μετά την αποστολή της υπ. αριθ. 1/28.01.2021 επιστολής του του Σωματείου Υπαλλήλων και της υπ. αριθ. 1597/02.02.2021 απαντητικής επιστολής του Δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών την Πέμπτη 4/2/2021, η οπαία κατέληξε σε νέα σημερινή (8/2/2021), ανακοίνωση εκ μέρους Σωματείου Υπαλλήλων και την από κοινού έκδοση Δελτίου Τύπου που ακολουθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καμία από τις τρεις παραπάνω επιστολές δεν έχει, τουλάχιστον επίσημα, κοινοποιηθεί στα ΜΜΕ (από την πρώτη 28/1, την δεύτερη 2/2, έως την τρίτη 8/2), σήμερα δε το απόγευμα στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (βλέπε και άρθρο εδώ) έχει προγραμματιστεί στο 7ο θέμα: «Συζήτηση σχετικά με επιστολή Σωματείου Υπαλλήλων Δήμου Σπάρτης». 

Τονίζεται ότι τουλάχιστον η πρώτη επιστολή του Σωματείου έχει κοινοποιηθεί και στους αρχηγούς των Δημοτικών Παρατάξεων.



«Δελτίο Τύπου

Δήμου Σπάρτης
και
Σωματείου Υπαλλήλων Δήμου Σπάρτης 

Την Πέμπτη 04.02.2021 και ώρα 14:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, κατόπιν της υπ. αριθ. 1/28.01.2021 επιστολής του Σωματείου Υπαλλήλων και της υπ. αριθ. 1597/02.02.2021 απαντητικής επιστολής του Δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Δημοτικής Αρχής και εκπροσώπων του Σωματείου Υπαλλήλων του Δήμου Σπάρτης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν:

  • Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής
    • Ο Δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας
    • Η κ. Γεωργία Δεδεδήμου, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεμάτων και Ανά-πτυξης
    • Ο κ. Θεμιστοκλής Πατσιλίβας, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Θεμάτων
    • Ο κ. Αθανάσιος Καρλαύτης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Διαχείρισης Έκτακτων Αναγκών & Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων
  • Εκ μέρους του Σωματείου Υπαλλήλων Δήμου Σπάρτης
    • Ο κ. Δημήτρης Κωτσονούρης – Κοκκίνης, Πρόεδρος του Σωματείου
    • Η κ. Νικολέτα Πλαγάκη, Αντιπρόεδρος
    • Η κ. Αναστασία Δρίβα, Γραμματέας
    • Ο κ. Σταύρος Νικολέτος, Ταμίας καθώς και

Την υπ’ αριθ. 2/08.02.2021 ανακοίνωση του Σωματείου των Υπαλλήλων,

εκδίδουμε το παρόν δελτίο τύπου:

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα καλής συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης για όλα τα θέματα που αφορούν εργαζομένους, Δημοτικές υπηρεσίες, Δήμο Σπάρτης και δημότες.

Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Σωματείου για όλα τα θέματα οργανωτικών, λειτουργικών και αναπτυξιακών διαδικασιών και ζήτησε να καταβάλλουν οι εργαζόμενοι κάθε δυνατή βοήθεια στην προσπάθεια υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής.

Όλα τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους διευκρινίστηκαν επαρκώς και συμφωνήθηκε η τακτική συνάντηση των δύο πλευρών, ώστε να υπάρχει συνεχής βελτίωση στις σχέσεις μας και στην εξυπηρέτηση των πολιτών!»


Οδός Εμπόρων