Vekrakos
Spartorama | Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης: Με εξαιρέσεις, τα καταστήματα συνεχίζουν να λειτουργούν με τη μέθοδο click away

Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης: Με εξαιρέσεις, τα καταστήματα συνεχίζουν να λειτουργούν με τη μέθοδο click away

Spartorama 30/01/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Οικονομία Πολιτική Υγεία
Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης: Με εξαιρέσεις, τα καταστήματα συνεχίζουν να λειτουργούν με τη μέθοδο click away
Τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλεία, κέντρα αισθητικής και κομμωτήρια τα οποία θα μπορούν πλέον να λειτουργούν με τη μέθοδο click in shop
Οδός Εμπόρων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης ενημερώνει τα μέλη του ότι η πόλη μας ύστερα από τις σημερινές ανακοινώσεις του υφυπουργού Προστασίας κ. Χαρδαλιά  εξακολουθεί να βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη.

Τα καταστήματα συνεχίζουν να λειτουργούν με την μέθοδο του click away με εξαίρεση από το Σάββατο 30/1/2021 τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλεία, κέντρα αισθητικής και κομμωτήρια τα οποία θα μπορούν πλέον να λειτουργούν με τη μέθοδο click in shop (ραντεβού με τον πελάτη μέσα στο κατάστημα).

Ο Εμπορικός Σύλλογος βάση του αυστηρού lock down στο οποίο βρίσκεται η πόλη μας συνεχίζει το ωράριο λειτουργίας καταστημάτων από τις 9:00 πμ - 5:00 μμ.

Εφιστούμε την προσοχή όλων των συναδέλφων μας και τηρούμε όλα τα μέτρα για να καταφέρουμε να βγούμε από την κόκκινη ζώνη.

 

Πρόεδρος
Φλώρος Παναγιώτης

Ο Γεν. Γραμματέας
Καρβουνιάρης Ιωάννης


Οδός Εμπόρων