Vekrakos
Spartorama | Χριστουγεννιάτικη προσφορά αγάπης από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας

Χριστουγεννιάτικη προσφορά αγάπης από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας

Spartorama 26/12/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Εκκλησία Κοινωνία
Χριστουγεννιάτικη προσφορά αγάπης από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας
Προσφέρθηκαν είδη πρώτης ανάγκης, για να διατεθούν σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας, καθώς και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό, για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής Εκκλησίας
Οδός Εμπόρων

Με την ευκαιρία των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, το πρωί της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου 2020 επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ευστάθιο, στο Επισκοπείο, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας κ. Βασίλειος Τσιγαρίδης, ο οποίος πρόσφερε εκ μέρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Νομού είδη πρώτης ανάγκης, για να διατεθούν σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας, καθώς και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό, για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής Εκκλησίας. 

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Τσιγαρίδη και όλα τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας για την φιλανθρωπική τους διάθεση. Παράλληλα τους ευχήθηκε ευλογημένα Χριστούγεννα, υγεία και ψυχικές αντοχές, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις πολλαπλές προκλήσεις της εποχής μας και να επιτελέσουν με επιτυχία το δύσκολο έργο τους.


Οδός Εμπόρων