Vekrakos
Spartorama | Νεοκλής Κρητικός: Επίσκεψη στο δήμαρχο Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη

Νεοκλής Κρητικός: Επίσκεψη στο δήμαρχο Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη

Spartorama 12/11/2020 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Οικονομία Πολιτική Υγεία
Νεοκλής Κρητικός: Επίσκεψη στο δήμαρχο Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη
Ο κ. Κρητικός ανέφερε το πρόβλημα διαχείρισης των υδάτινων πόρων στην περιοχή της Ελίκας, ενώ παρέδωσε μία μελέτη του Λάκωνα καθηγητού του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ευάγγελου Παπαδάκη
Οδός Εμπόρων

Επίσκεψη πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός στο δήμαρχο Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη με αφορμή τις διαδικασίες  δημιουργίας χώρων υποδοχής κρουσμάτων covid-19.

Ο κ. Τριχείλης έχει μεριμνήσει και θα είναι έτοιμη η δημοτική αρχή σε περίπτωση ανίχνευσης κρουσμάτων.

Ο κ. Κρητικός ενημέρωσε για τις προσπάθειες που γίνονται κεντρικά από την ελληνική Κυβέρνηση για την διαρκή βελτίωση των διαδικασιών ανίχνευσης και αντιμετώπισης των κρουσμάτων, ενώ διαβεβαίωσε τον κ. Τριχείλη ότι η ελληνική Πολιτεία θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια της δημοτικής αρχής και οι όποιες δυσλειτουργίες θα επιλυθούν.

Επ’ ευκαιρία της συνάντησής ο κ. Κρητικός ανέφερε το πρόβλημα διαχείρισης των υδάτινων πόρων στην περιοχή της Ελίκας, ενώ παρέδωσε μία μελέτη του Λάκωνα καθηγητού του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ευάγγελου Παπαδάκη με τίτλο: «Μελέτη και Κατασκευή μικρών φραγμάτων - λιμνοδεξαμενών βρόχινου νερού, Πολύπλευρου Οικολογικού Σχεδιασμού, στην Τ.Κ. Ελίκας Δήμου Μονεμβάσιας Λακωνίας».


Οδός Εμπόρων