Vekrakos
Spartorama | Ολοκληρώθηκε η δράση προληπτικής ιατρικής, με δωρεάν παιδιατρικές εξετάσεις σε τέσσερα χωριά του Δήμου Σπάρτης

Ολοκληρώθηκε η δράση προληπτικής ιατρικής, με δωρεάν παιδιατρικές εξετάσεις σε τέσσερα χωριά του Δήμου Σπάρτης

Spartorama 10/11/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Υγεία
Ολοκληρώθηκε η δράση προληπτικής ιατρικής, με δωρεάν παιδιατρικές εξετάσεις σε  τέσσερα χωριά του Δήμου Σπάρτης
Γκοριτσά, Καστόρι, Ξηροκάμπι και Σελλασία
Οδός Εμπόρων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση προληπτικής ιατρικής, με δωρεάν παιδιατρικές εξετάσεις σε  τέσσερα χωριά του Δήμου Σπάρτης. Η Κινητή Ιατρική /Ακουολογική Μονάδα Πρόληψης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρέθηκε την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στην Γκοριτσά και την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στο Καστόρι, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 5  Νοεμβρίου στο Ξηροκάμπι και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στην Σελλασία. Η δράση, ήταν μια πρωτοβουλία του Δήμου Σπάρτης, σε συνεργασία με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας, την 1η Τοπική Μονάδα Υγείας ΤΟ.Μ.Υ. Σπάρτης.

Η δράση της προληπτικής ιατρικής για παιδιά απέδειξε  για ακόμα μια φορά πως υπάρχει ανάγκη για τέτοιες πρωτοβουλίες στον τόπο μας. Υπήρξε μεγάλη προσέλευση και τα παιδία εξετάστηκαν από τους παιδιάτρους του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα  πρόληψης του Covid-19.

Η Αντιδήμαρχος, κυρία Γεωργία Ζαχαράκη, ευχαριστεί, όλους όσους συνετέλεσαν στην προσπάθεια διοργάνωσης των δράσεων της προληπτικής ιατρικής για τα παιδιά, τον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας, και την 1η Τοπική Μονάδα Υγείας ΤΟ.Μ.Υ.

 

Γραφείο Αντιδημάρχου
Γεωργίας Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου



  



Οδός Εμπόρων