Vekrakos
Spartorama | Δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ευστάθιος

Δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ευστάθιος

Spartorama 12/09/2017 Εκτύπωση Εκκλησία
Δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ευστάθιος
Θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιδρυματικό Ναό του Αγίου Ευσταθίου στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων και ΑΜΕΑ στους Μολάους
Οδός Εμπόρων

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 η Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας τα σεπτά Ονομαστήριά του.

Την παραμονή της εορτής και ώρα 18.00 θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη και το πρωί της εορτής Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία και κήρυγμα.

Στην Ιερά Μητρόπολή μας φυλάσσεται τμήμα από τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Ευσταθίου, το οποίο θα τεθεί σε προσκύνηση για ευλογία και ενίσχυση του Ιερού κλήρου και του ευσεβούς λαού μας.

Την κυριώνυμη ημέρα της εορτής θα τελεσθεί επίσης Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιδρυματικό Ναό του Αγίου Ευσταθίου στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων και ΑΜΕΑ στους Μολάους και θα επακολουθήσει η Λιτανεία της Ιερής Εικόνας εντός του Ιδρύματος, προπορευομένης της Φιλαρμονικής του Δήμου Μονεμβασίας, προς στηριγμό και ενίσχυση των τροφίμων.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας συμμεριζόμενος τη συνεχιζόμενη δοκιμασία και τον πόνο του λαού μας, δε θα εορτάσει και φέτος, ευχαριστεί όμως όλους για την αγάπη και τον σεβασμό τους και ανταποδίδει εγκάρδιες ευχές για υγεία και κατά Θεόν προκοπή.


Οδός Εμπόρων