Vekrakos
Spartorama | Την Παρασκευή (25/08) η παρουσίαση του Παναγιώτη Τζαναβάρα από την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

Την Παρασκευή (25/08) η παρουσίαση του Παναγιώτη Τζαναβάρα από την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

Spartorama 25/08/2017 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Την Παρασκευή (25/08) η παρουσίαση του Παναγιώτη Τζαναβάρα από την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ
Προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας οι: Γιακουμής (τερματοφύλακας), Βοσνακίδης (αμυντικός) και Παναγιωτόπουλος (μεσοεπιθετικός)
Οδός Εμπόρων

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει την Παρασκευή (25/08) ο προπονητής της Σπάρτης, Παναγιώτης Τζαναβάρας. Όπως ανακοινώθηκε, θα αναφερθεί στον σχεδιασμό και τους στόχους την προσεχή σεζόν: 

«Ο προπονητής της ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ, Παναγιώτης Τζαναβάρας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 16:00 στα γραφεία της ομάδας και θα αναφερθεί στην μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, τις μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και τη νέα σεζόν».


Εν τω μεταξύ η Σπάρτη προχώρησε στην απόκτηση των Γιακουμή, Βοσνακίδη και Παναγιωτόπουλο. 

Ο Αστέριος Γιακουμής 

Ο 29χρονος τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από τον Αγροτικό Αστέρα ανακοινώθηκε την Τρίτη (22/08) από την ομάδα της Λακωνίας: 

«Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Αστέριο Γιακουμή. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον ΠΑΟΚ, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Αγροτικό Αστέρα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες». 


Ο Δημήτρης Βοσνακίδης 

Ο 23χρονος (14/02/1994) Βοσνακίδης πέρυσι είχε 4 συμμετοχές στον Γηραιό, ενώ προηγουμένως έπαιξε σε Ζάκυνθο (17 ματς, 1 γκολ), Μπάρι (1 συμμετοχή), ενώ τη σεζόν 2011-12 ανήκε στον Πανθρακικό. 

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αμυντικό Δημήτρη Βοσνακίδη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανθρακικό, στις Μπάρι, Λουτσέζε και Σαβόια στην Ιταλία, αλλά και στη Ζάκυνθο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».


Ο Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Εκτός του Βοσνακίδη η Σπάρτη ανακοίνωσε τον 20χρονο (28/08/1997) μεσοεπιθετικό, Γιάννη Παναγιωτόπουλο από τη Ζάκυνθο. 

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Ιωάννη Παναγιωτόπουλο, που αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».


Οδός Εμπόρων