Vekrakos
Spartorama | Ο Κ. Μητσοτάκης παραβρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία του Δημήτρη Σιάχου

Ο Κ. Μητσοτάκης παραβρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία του Δημήτρη Σιάχου

Spartorama 24/07/2017 Εκτύπωση Άνθρωποι! Λακωνία
Ο Κ. Μητσοτάκης παραβρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία του Δημήτρη Σιάχου
Συγκρούστηκε σκληρά με τον καρκίνο, ξέροντας ότι η μάχη ήταν άνιση, χωρίς όμως ποτέ να λυγίσει
Οδός Εμπόρων

Την Κυριακή το πρωί, με ιδιαίτερη σεμνότητα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης παραβρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία του Δημήτρη Σιάχου που τελέσθηκε  στους Μολάους εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια όλων μας με σεβασμό σε ένα δικό  μας παιδί, σε ένα παιδί που αγωνίστηκε με ψηλά το κεφάλι για πατρίδα και ιδανικά. 

Ο Δημήτρης Σιάχος υπήρξε ένα λαμπρό  παράδειγμα κομματικού στελέχους ο οποίος  πέρα από τους αγώνες του για την δικαίωση των πολιτικών επιλογών του για την πατρίδα  και την Νέα Δημοκρατία αγωνίστηκε με την επάρατη νόσο όσο ελάχιστοι δίνοντας ταυτόχρονα  δύναμη και κουράγιο σε χιλιάδες άλλους ασθενείς και των οικογενειών τους μέσα από την δικτυακή ομάδα  win cancer που ίδρυσε. 

Η θέση του είμαστε βέβαιοι είναι στην γειτονιά των Αγγέλων.. 

Η ΝΟΔΕ Λακωνίας και όλα τα στελέχη της εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Δημήτρη ενώ στους  οικείους του την αγάπη και  συμπαράστασή τους.

Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ένας πραγματικός αγωνιστής, ο Δημήτρης Σιάχος, έφυγε από κοντά μας. Ανέπτυξε, ταυτόχρονα, έντονη δραστηριότητα για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στην στήριξη όσων δίνουν τον ίδιο αγώνα. Όλοι μας στη Νέα Δημοκρατία, στην οποία πολλά προσέφερε, τον αποχαιρετούμε με θλίψη. Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια». 

«Έφυγε ένας μεγάλος μαχητής της ζωής και της παράταξης, ο Δ. Σιάχος. Ήταν, είναι και θα είναι παράδειγμα για όλους μας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του», έγραψε, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Οδός Εμπόρων