Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/50048/

Spartorama - Print | Ξεκίνησαν οι Εγγραφές στην Ακαδημία Βόλεϊ του Σπαρτιατικού Γ.Σ.

Ξεκίνησαν οι Εγγραφές στην Ακαδημία Βόλεϊ του Σπαρτιατικού Γ.Σ.

Ξεκίνησαν οι Εγγραφές στην Ακαδημία Βόλεϊ του Σπαρτιατικού Γ.Σ.
Για την Αγωνιστική Περίοδο 2020 - 2021
Οδός Εμπόρων

Καθημερινά από 1η Σεπτεμβρίου και ώρες 17:00 έως 18:00, στο κλειστό του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης.

Υπεύθυνοι προπονητές:

  • Ρηγάκος Γιάννης, Καθηγητής Φ.Α. με ειδικότητα  Βόλεϊ  τηλ. 6937 476 980 – 6948 828 576
  • Κωνσταντόπουλος Μιχάλης, Προπονητής Βόλεϊ τηλ. 6980 285 555 

Ο Σπαρτιατικός Γυμναστικός Σύλλογος, όπως κάθε χρόνο και σε συνέχεια των επιτυχιών της προηγούμενης περιόδου στα αγωνιστικά τμήματα Ανδρών και Γυναικών της Β΄ Εθνικής κατηγορίας της ΕΣΠΕΠ, ενημερώνει για την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα Βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Οι έμπειροι και σωστά καταρτισμένοι προπονητές περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Βόλει, να τους εντάξουν στην οικογένεια του Σπαρτιατικού και στο δημοφιλές αυτό άθλημα που γυμνάζει σώμα και μυαλό.

Για τον Σπαρτιατικό, τον παλαιότερο αθλητικό σύλλογο της χώρας μας (1895), ο Αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παιδείας των νέων, που εκτός της ανάπτυξης των τεχνικών δεξιοτήτων τους, τα αθλητικά ιδεώδη και τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι», αποκτούν χαρακτήρα, ήθος, υπευθυνότητα, και αξιοπρέπεια, τα σημαντικότερα εφόδια για την πορεία της ζωής τους.

Επιπλέον στόχος μας, η σωματική διάπλαση και άσκηση, η ψυχική ισορροπία, η κοινωνικοποίηση, η διασκέδαση και η εκτόνωση σε ένα υγιές και ασφαλές αθλητικό περιβάλλον.

Σας περιμένουμε!